Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Porotkyňa SuperStar zverejnila FOTO z karantény: Ej, nenamaľovaná, strapatá a v dokrčenej košeli!

Patricie Pagáčová zverejnila, ako vyzerá v karanténe. Zobraziť galériu (4)
Patricie Pagáčová zverejnila, ako vyzerá v karanténe. (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Patricie Pagáčová sa každú nedeľu objavuje na obrazovkách televízie Markíza ako porotkyňa speváckej šou SuperStar perfektne nastajlovaná. Vlasy upravené od kaderníka, mejkap od maskérky a oblečenie starostlivo vybraté stajlistkou. Doma však už na dokonalý výzor nedbá - zverejnila fotografiu z karantény. Uf!

Aktuálne sa celý svet zmieta v megaprobléme zvanom koronavírus. Podobne ako Slovensko, aj susedná Česká republika vyhlásila núdzový stav a nariadila povinnú karanténu. Všetci sa tak museli zastaviť, trávia tieto dni zavretí vo svojich bytoch a domoch a venujú sa činnostiam, na ktoré doposiaľ nemali čas. 

Galéria: Patricie Pagáčová v SuperStar

Taká Patricie Pagáčová sa zrejme rozhodla, že si v prvom rade poriadne oddýchne a potom sa pustí do všetkých ostatných domácich povinností. Na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnila záber, na ktorom je evidentné, že sa len chvíľu pred cvaknutím prebrala. „Outfit dňa... A dňa potom a potom,“ napísala k záberu po anglicky.

Na sebe má dokrčenú nočnú košeľu s rozprávkovou morskou pannou Arielou, vlasy má strapaté do každej strany, mejkap vôbec nebadať, na nohách má hrubé ponožky a na nich biele šľapky. Tak toto je výzor, ktorým by sa len máloktorá žena verejne pochválila. Treba však povedať, že aktuálne takto vyzerá asi väčšina ľudí v povinnej karanténe. Alebo nie? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Outfit of the day... and the day after and after... #staycool #nomoredrama není to jednoduchá situace, ale měli bychom začít být zodpovědní a dodržovat nařízení vlády... opravdu se nejedná jenom o lehkou chřipku! Naše generace možná nemusí být tolik ohrožena, ale mysleme na ty, kteří patří do rizikové skupiny a nevystavujme je zbytečně nebezpečí! A že nemůžeme 30 dní do fitka, do kina, do restaurace, to opravdu není žádná tragédie! Já se například těším, že konečně uklidím byt od všech blbostí, co jsem chtěla vyhodit už dávno, proberu šatník, budu cvičit každý den jógu, přečtu si konečně knížku, co jsem dostala k Vánocům, budu trávit čas s rodinou, s pejskama... nemusíme přece jenom hudrovat pořád... a čím víc budeme dodržovat nutná opatření, tím větší je šance, že se z týhle situace brzy dostaneme asi se máme prostě na chvilku zastavit... držte se (no mohla jsem se aspoň učesat ) #nocnikosile #pyjamaparty #fuskynateplo #milujuteplyfusekle

Príspevok, ktorý zdieľa Patricie Pagáčová (@patricie.pagacova),

 

Viac o téme: SuperStarPatricie Pagáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu