Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Náhla zmena v jojkárskom seriáli: Zdravotné problémy... Luknára museli nahradiť!

Roman Luknár Zobraziť galériu (6)
Roman Luknár (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Televízia Joj začala tento rok pripravovať nový seriál Ultimátum, no nakrúcanie sprevádzajú nečakané problémy. Najprv museli pre zdravotné problémy preobsadiť postavu Romana Luknára, potom zasiahol koronavírus a celú výrobu museli na niekoľko mesiacov pozastaviť.

Koncom februára potrápili Romana Luknára zdravotné problémy. Podľa nášho zdroja ho seklo v krížoch a musel urgentne vyhľadať lekársku pomoc. 

Najnovšie vyšlo najavo, že tieto náhle komplikácie ho pripravili aj o úlohu v pripravovanom seriáli Ultimátum. O ňom tento týždeň rozprával v ranných novinách televízie Joj herec Sväťo Malachovský, ktorý spomenul aj kolegu Milana Bahúla. Ten však svoju úlohu spočiatku vôbec nehral. „Predtým to Romanko Luknár začal točiť, ale kvôli zdravotným problémom nemohol,” prezradil Malachovský. 

Sväťo Malachovský a Roman
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

Túto informáciu o preobsadení nám potvrdili aj priamo v televízii. „Milan Bahúl nahradil v úlohe Kornana v pripravovanej vyjednávačskej dráme Romana Luknára. Žiaľ, Roman Luknár mal zdravotné problémy, kvôli ktorým nemohol plnohodnotne stvárniť postavu bývalého vojenského experta na výbušniny,” uviedla pre Topky.sk hovorkyňa Lucia Kulihová. 

Milan Bahúl
Zobraziť galériu (6)
Milan Bahúl  (Zdroj: TV JOJ)

Ako sa nám podarilo zistiť, ide o pohybovo náročnú postavu. Problémy s chrbticou teda Luknárovi nedovolili absolvovať takéto nakrúcanie. A potom výrobný štáb zasiahla pandémia koronavírusu a opatrenia, ktoré mali zabrániť jeho šíreniu. Podľa našich informácií sa seriál dostane na obrazovky až budúci rok. 

Ergonomické stoličky od Spinergo vám pomôžu udržať si zdravý chrbát aj pri zdĺhavých sedavých zamestnaniach

Viac o téme: Roman LuknárMilan Bahúl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu