Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vnučka Olda Hlaváčka je tehotná: Tretie dieťa s Vinczeovej ex... TAKÉTO meno vybrali!

Rasťo Brezovský a Michaela Brezovská Hlaváčková Zobraziť galériu (6)
Rasťo Brezovský a Michaela Brezovská Hlaváčková (Zdroj: Instagram M.B.)

BRATISLAVA - Začiatkom januára minulého roka sa Michaela Hlaváčková (31) na svojom instagramovom profile pochválila záberom s Rasťom Brezovským (39), čím odhalila svoje súkromie a v podstate priznala novú lásku. Ich vzťah nabral vysoké obrátky a v septembri si povedali áno. Momentálne sa tešia na spoločného potomka! Topkám prezradila, v ktorom je mesiaci aj meno bábätka.

Michaela Brezovská, za slobodna Hlaváčková, urobila radosť nielen svojmu manželovi, ale zaiste i starému otcovi, hercovi Oldovi Hlaváčkovi. Rok po tom, čo zverejnila zamilovanú fotografiu s Rasťom Brezovským, ktorý v minulosti randil s Adelou Vinczeovou, sa pochválila tehotenstvom.

Michaela Brezovská sa stane čo nevidieť trojnásobnou mamou.
Zobraziť galériu (6)
Michaela Brezovská sa stane čo nevidieť trojnásobnou mamou.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Blonďavá modelka už má z predchádzajúceho vzťahu dvoch synčekov - štyriapolročného Janka a trojročného Miška. Teraz k nim pribudne nevlastný súrodenec. Miška to prezradila fotografiou, kde stojac na váhe dáva na známosť, že pribrala 10 kíl a bábätko je na ceste. Nám prezradila meno, aké s Rasťom chlapčiatku vybrali. „Je to Jurko. Som v dvadsiatom štvrtom týždni,” povedala Michaela pre topky.sk.

Úspešná modelka a fotograf sa tak už čoskoro stanú hrdými rodičmi chlapčeka s tradičným menom. Keďže je Michaela momentálne v šiestom mesiaci tehotenstva, bábätko by malo na svet prísť niekedy v máji. Už počas svadby, ktorú mali v magický dátum 9. 9. 2019, teda nosila pod srdcom svojho tretieho potomka.

K chlapčekom Jankovi a Miškovi pribudne braček Jurko.
Zobraziť galériu (6)
K chlapčekom Jankovi a Miškovi pribudne braček Jurko.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Viac o téme: Rasťo BrezovskýMichaela Brezovská Hlaváčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu