Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dcéra (25) Richarda Müllera zapletená do PODVODu: Zneužili jej tvár a... Ľudí okrádajú o peniaze!

Ema Müllerová Zobraziť galériu (5)
Ema Müllerová

BRATISLAVA - Už niekoľkokrát sme boli svedkami prípadov, kedy sa známe tváre stali obeťami rôznych podvodov na internete či sociálnych sieťach. Najnovšie sa v podobnej situácii ocitla aj dcéra slovenského speváka Richarda Müllera (58).

Na jednom z facebookových bazárov sa totiž objavila správa od ženy, ktorá žiada o pomoc. Tá kúpila oblečene od inej používateľky, no čoskoro zistila, že niečo nie je v poriadku. Po odoslaní platby na účet sa nedočkala ani odpovede, ani sľúbeného oblečenia.

Krásna tvár dcéry Richarda a Soni Ema Müllerových Ema bola zneužitá podvodníkmi.
Zobraziť galériu (5)
Krásna tvár dcéry Richarda a Soni Ema Müllerových Ema bola zneužitá podvodníkmi.  (Zdroj: Instagram E.M.)

Po tom, ako zverejnila profilovú fotografiu ženy, ktorá ju mala o peniaze pripraviť, ľudia na zábere začali spoznávať dcéru hudobníka Richarda Müllera, Emu (25), ktorú má so známou moderátorkou Soňou Müllerovou (58). Ema momentálne žije v Paríži, kde sa po skončení štúdia usadila a pracuje pre úspešnú módnu značku.

Na profilovej fotografii falošného facebookového účtu sa objavila tvár Emy Müllerovej.
Zobraziť galériu (5)
Na profilovej fotografii falošného facebookového účtu sa objavila tvár Emy Müllerovej.  (Zdroj: Facebook Bazár pre ženy)

Ako sa však dalo predpokladať, spomínaný facebookový účet nie je jej a o jeho existencii doposiaľ netušila. „PREBOHA! Nie, nikdy sa mi to nestalo, ďakujem, že ste ma na to upozornili,” reagovala pre Topky prekvapená Ema.

Či bude Ema Müllerová situáciu riešiť, nevedno.
Zobraziť galériu (5)
Či bude Ema Müllerová situáciu riešiť, nevedno.  (Zdroj: Instagram E.M.)

Na otázku, ako plánuje situáciu riešiť, však už odpovedať nechcela. A niet sa čomu čudovať. Veď napokon, vypátrať, kto jej krásnu tvár zneužil a komu falošný profil v skutočnosti patrí, je zvyčajne poriadne zložité.

Viac o téme: Richard MüllerEma Müllerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu