Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vianoce Anny Polívkovej: Otec s nimi nebol a... Od rána rozhádaná rodina!

Anna Polívková Zobraziť galériu (5)
Anna Polívková (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA – Hádky sa počas vianočných sviatkov nevyhýbajú ani známym tváram zo šoubiznisu. Výnimkou nie je ani dcéra slávneho českého herca Bolka Polívku (70) Anna Polívková (40), ktorá sa vydala v otcových šľapajach. V ich rodine vládne taká láska, že počas Štedrého dňa sa hádajú.

Kto by nemiloval Vianoce? Aj herečka Anna Polívková patrí medzi ich milovníkov a ako sama tvrdí, každé jedny vianočné sviatky sú pre ňu niečím krásne.

Avšak ani počas obdobia lásky, pokoja a mieru sa jej nevyhýbajú hádky. „U nás v rodine sa máme všetci veľmi radi celý rok a potom, keď sa máme mať ešte o kúsok viac radi, tak sú z toho hádky. Keď som bola mladšia, menšia a bola som s rodičmi, s babičkou, tetou, mamou, tak väčšinou z toho boli hádky až do štedrovečerného ticha,“ spomína na Vianoce z minulosti Anna.

Vianoce dcéry Bolka Polívku Anny: Hádky na dennom poriadku!

Keďže je dcérou známeho otca, zaujímalo nás, ako vyzerajú Vianoce s ním. Sympatická herečka však svojou odpoveďou prekvapila. „Tak s tatinom sme Vianoce veľmi netrávili,“ hovorí, no zároveň pozná Bolkovu tradíciu, ktorou je valašský zemiakový šalát. „Nie je tam hrášok a mrkva, je tam len cibuľka, zemiaky, ocot a korenie. To je veľmi dobré, taký ľahučký zemiakový šalát,“ opisuje jeho tradičnú pochúťku.

Napokon si však predsa len spomenula aj na Vianoce s Bolkom Polívkom. Ten totiž v minulosti vlastnil farmu v českých Olšanoch. A práve tam strávila niekoľko krásnych chvíľ. „Párkrát sme boli v Olšanoch na Vianoce, to je vždy množstvo detí a zábavy a tak,“ prezradila nám Anna Polívková, ktorú naposledy mohli diváci vidieť v českej komédii z horského prostredia.

Viac o téme: Anna Polívková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu