Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO zo svadby Bolka Polívky: Nádherná nevesta ale... Namiesto šiat kabát?!

Bolek Polívka Zobraziť galériu (5)
Bolek Polívka

BRNO - Len pred niekoľkými dňami herec Bolek Polívka (70) poriadne šokoval, keď sa objavila informácia, že sa počas uplynulého víkendu oženil. S dlhoročnou partnerkou Marcelou Černou (50) si po viac ako dvadsaťročnom vzťahu povedali áno. A hoci bol sobáš tajný, aktuálne sa objavili aj prvé fotografie!

Zábery šťastných mladomanželov sa objavili na facebookovej stránke Divadla Bolka Polívku, nechýbal ani dojímavý popis. „Bolek sa nám oženil! Vzal si svoju milovanú Marcelku, s ktorou má tri deti - Jendu, Františka a Mariánku. Svadba sa konala v úzkom rodinnom kruhu,” oznámili vo svojom príspevku a dodali, že svedčiť prišli manželia Bartoškoví - Bolkovi robil svedka Jiří, Marcela mala ako svedkyňu pani Andreu. 

Galéria: Bolek Polívka

Prvé zábery zo svadby Bolka Polívku zverejnilo jeho divadlo.
Zobraziť galériu (5)
Prvé zábery zo svadby Bolka Polívku zverejnilo jeho divadlo.  (Zdroj: FOTO: Divadlo Bolka Polívku/Tino Kratochvil)

Dvojici to počas obradu mimoriadne pristalo a nevesta prekvapila netradičnými šatami. Oblečená síce bola v bielom, no o klasickom strihu nemôže byť ani reč. Zvolila totiž kúsok, ktorý viac pripomínal dlhý kabátik než svadobnú róbu. Aj napriek tomu však nevesta vyzerala nádherne a na spoločných záberoch obaja žiaria šťastím. 

Ohľadom šiat sme oslovili aj fashion redaktorku Beu Hendry, ktorá ohodnotila výber čerstvej pani Polívkovej:

„Oceňujem jedinečný štýl nevesty, ktorý dokonale korešponduje s týmto ročným obdobím. S prihliadnutím na to, že ide o vekovo staršiu dvojicu, klasické svadobné šaty by mohli pôsobiť skôr prehnane. Navyše má kabát krásny strih a jednoduchú líniu, ktoré nevestinej postave rozhodne lichotia,” vyjadrila sa, z čoho jednoznačne vyplýva, že Marcela svojím výberom vedľa nešliapla. 

Viac o téme: Bolek Polívka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu