Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ups! Víťazka Miss Universe ukázala aj to, čo nechcela: Kuk medzi nôžky!

Laura Longauerová si neustrážila rozparok! Zobraziť galériu (23)
Laura Longauerová si neustrážila rozparok! (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Tri dni po galavečere ubehli ako voda a Laura Longauerová (23) žije svoj sen. Sympatická Detvanka si v nedeľu z pražského divadla Karlín odniesla titul Miss Universe Slovenskej republiky 2019. Priamy prenos bol plný krásnych dievčat, nechýbala ani promenáda v plavkách a prehliadka nádherných rób. A práve tam brunetke vykuklo to, čo určite ukázať nechcela!

V nedeľu večer pražský Karlín priam praskal vo švíkoch od toľkej krásy, ktorá sa v ňom stretla. Porota totiž vyberala tú najkrajšiu Češku a Slovenku v súťažiach Česká Miss a Miss Universe Slovenská republika 2019. Práve slovenský titul získala sympatická Detvanka Laura Longauerová, ktorá už má na konte najvzácnejšiu korunku spolu s titulom Miss Slovensko 2014.

Laura Longauerová sa teší z korunky Miss Universe 2019.
Zobraziť galériu (23)
Laura Longauerová sa teší z korunky Miss Universe 2019.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Hoci vyhrala a ku koncu večera si brunetka prevzala šerpu, kyticu a gratulácie od riaditeľky Miss Universe Slovensko Silvie Lakatošovej, tesne pred korunovaním sa divákom naskytol zaujímavý pohľad. Laura totiž pri prehliadke nádherných večerných šiat ukázala o niečo viac, ako chcela.

Na víťazkiných šatách bol totiž veľmi odvážny rozparok, ktorý pri chôdzi odhalil viac, než zrejme samotná Laura očakávala. I keď sa podobnými strihmi mohli pochváliť viaceré finalistky, jediná Longauerová mala rozparok vpredu rovno v strede, a tak divákom odhalila, síce len na malý moment, ale predsa, svoje nohavičky!

Pri chôdzi ukázala Laura Longauerová v krásnej róbe divákom aj svoje nohavičky.
Zobraziť galériu (23)
Pri chôdzi ukázala Laura Longauerová v krásnej róbe divákom aj svoje nohavičky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Laura Longauerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu