Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Gottova dcéra Dominika (46) šliape vdove na krk pre dedičstvo: Na milióny nech zabudne... Kvôli TOMUTO!

Dominika Gottová Zobraziť galériu (5)
Dominika Gottová

PRAHA - Posledné dni rezonuje českými médiami správa, že najstaršia dcéra Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (46) sa údajne hlási o dedičstvo. Získať však niečo z otcových peňazí sa jej pravdepodobne nepodarí. Dominika sa totiž pred pár rokmi dedičstva oficiálne zriekla.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Karel Gott po sebe zanechal nielen obrovské množstvo hudobných hitov, ale aj rozprávkové dedičstvo. To sa blíži k závratnej čiastke takmer jednej miliardy českých korún. Spevák však väčšinu majetku zveril svojej manželke Ivane Gottovej (43) a ich dvom dcéram Charlotte Elle (13) a Nelly Sofii (11).


Rozprávkové dedičstvo po Gottovi (†80): TOTO zanechal rodine!


Naopak, s jeho nemanželskými dcérami Dominikou a Luciou sa údajne vyrovnal už pred niekoľkými rokmi. A kým mladšia Lucie rozhodnutie akceptuje, zdá sa, že Dominike predchádzajúce finančné vyrovnanie nestačilo. Podľa informácií denníka Blesk by sa totiž mala domáhať toho, aby z otcovho majetku videla ďalšiu časť. Má to však háčik. Podpísala totiž dokument, podľa ktorého sa dedičstva zrieka.

Medzi Karlom Gottom a dcérou DOminikou to malo kvôli dedičstvu pred niekoľkými rokmi poriadne škrípať.
Zobraziť galériu (5)
Medzi Karlom Gottom a dcérou DOminikou to malo kvôli dedičstvu pred niekoľkými rokmi poriadne škrípať.

Podľa zdroja blízkeho rodine Karel Gott pred rokmi Dominike, ktorá odišla z Fínska od manžela a vrátila sa do Česka, finančne pomáhal. V Prahe jej platil prenájom bytu, v ktorom bývala. Keď sa však objavila rakovina lymfatických uzlín, spevák sa rozhodol financovanie uťať a s dcérou sa vyrovnať raz a navždy.

Dominika Gottová je opäť vo finančných problémoch. Letenku na pohreb jej musela zaplatiť vdova po spevákovi Ivana Gottová.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Gottová je opäť vo finančných problémoch. Letenku na pohreb jej musela zaplatiť vdova po spevákovi Ivana Gottová.  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

„Dominike dal dve možnosti. Buď jej dá hneď toľko a toľko a ona u notára podpíše, že sa všetkého vzdáva. Alebo jej teraz nedá nič, ale nemôže jej v tom prípade zaručiť, koľko na ňu, keď zomrie, zostane,” prezradil rodinný priateľ. Keďže bola najstaršia Gottova dcéra úplne bez financií, ponukou bola údajne zahnaná do kúta a dohodu nakoniec u notára podpísala. „Nemala ani korunu, otec jej oznámil, že prenájom už platiť nebude, čo jej zostávalo, keď bola úplne bez prostriedkov?” vyzradil zdroj. Následne sa však aj tak vrátila naspäť do Fínska za manželom Timom Tolkkim.

Dominika Gottová s manželom Timom Tolkkim.
Zobraziť galériu (5)
Dominika Gottová s manželom Timom Tolkkim.  (Zdroj: Facebook T.T.)

Rodinný známy však nevie potvrdiť, či od Gotta dostala práve 100-tisíc korún, ako pred pár dňami uviedol práve Tolkki, ktorý prezradil aj to, že Dominika by sa mala dožadovať ďalších peňazí. Práve kvôli dokumentu, ktorý v roku 2015 podpísala, sa jej však uspieť pravdepodobne nepodarí.

Viac o téme: Karel GottDominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu