Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vittekova staroNOVÁ frajerka pred 4 rokmi: Uff, Robo, zaľúbil by si sa do nej aj vtedy?!

Martina Grešová prešla poriadnou zmenou. Zobraziť galériu (7)
Martina Grešová prešla poriadnou zmenou. (Zdroj: Instagram MG)

BRATISLAVA - Martine Grešovej (32) sa darí. Úspešne rozbehla svoj vlastný biznis s krásnymi šatami, žiari šťastím po boku futbalistu Roba Vitteka a k tomu je navyše krásna. Nie vždy však vyzerala tak ako teraz. Len pred pár rokmi by ste sa totiž museli poriadne snažiť, aby ste brunetku na ulici spoznali.

Premena, ktorou prešla, je skutočne ohromujúca. Bývalá finalistka súťaže krásy totiž zverejnila fotografiu, na ktorej pôsobí skôr ako pani v rokoch. Záber vznikol v roku 2015 a známu krásku zachytáva ako krátkovlasú blondínku. S kilami navyše, pribratou tvárou a s kožušinovým golierom by určite nikomu nenapadlo, že práve stretol finalistku súťaže krásy. 

Vittekova staroNOVÁ frajerka pred
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram M.G.)

„Bolo to výzorovo moje najhoršie obdobie. Zničené vlasy, hrozná pleť a asi tak 15 kíl navyše. Dnes mi tipujú 25 rokov a na tejto fotke vyzerám ako taká tetka Betka, čo má 45," priznala kráska. A skutočne, na ženu na zábere sa musíte poriadne dlho zadívať, aby ste v nej rozpoznali dnešnú sexicu.

Keďže so svojím výzorom spokojná nebola, rozhodla sa vyraziť do tvrdého boja. Obmedzila sa hlavne v jedle. Úplne vylúčila sladkosti, mliečne výrobky a priznáva, že jedáva iba dvakrát za deň. K tomu sa zbavila neprirodzenej blond farby a viac pozornosti venovala svojej pleti.

Vittekova staroNOVÁ frajerka pred
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram M.G.)

Tvrdý režim nakoniec priniesol vytúžené ovocie. Dnes sa môže úspešná dizajnérka opäť pochváliť krivkami, aké predviedla na finále miss. Najvýraznejšou zmenou však prešla práve v tvári. Hoci brunetka tvrdí, že nepodstúpila žiadnu plastickú operáciu tváre, na jar priznala, že predsa len prešla jemným 'tuningom'. Do pier a nosa si nechala vpichnúť kyselinu hyaluronovú, vyplnili jej kruhy pod očami a podstúpila aj zúženie tváre pomocou botoxu.

Vittekova staroNOVÁ frajerka pred
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram M.G.)

A so svojím zovňajškom je po obrovskej zmene spokojná. „Nehovorím, že moje fungovanie je dobré alebo zlé, ale mne pomáha, cítim sa lepšie ako kedykoľvek," pochvaľuje si kráska, ktorá momentálne randí s futbalistom Robom Vittekom. Ten mal po svojom boku v minulosti už niekoľko nádherných žien. Ktovie, či by ho jeho partnerka zaujala aj v podobe, akú ukázala na spomienkovej fotografii...

Viac o téme: Martina GrešováRóbert Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu