Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenský promi pár opäť šokuje: Najprv ROZCHOD a po mesiaci... Zas sú spolu!

Zaľúbenci sa k sebe vrátili. Zobraziť galériu (7)
Zaľúbenci sa k sebe vrátili. (Zdroj: Instagram R.V., )

BRATISLAVA - Udobrili sa. O rozchode futbalistu Róberta Vitteka (37) a bývalej finalistky súťaže krásy Martiny Grešovej (32) sme vás informovali pred mesiacom. Dvojica si vtedy dala zbohom ani nie po šiestich mesiacoch randenia. Teraz sú však opäť spolu.

Ako na húsenkovej dráhe. Aj tak by sa dal stručne opísať vzťah Roba Vitteka s krásnou Martinou Grešovou. V jednom momente sú zamilovaní až po uši, následne priznajú rozchod a tak zase dookola.

Svoju lásku dvojica oficiálne priznala ešte vo februári po tom, ako ich prezradili takmer identické fotografie na sociálnej sieti. Futbalista sa vtedy nahlas vyznal z lásky, ktorú cíti k bývalej misske a dizajnérke. Už o pár týždňov to však medzi hrdličkami začalo škrípať a kríza nakoniec skončila rozchodom, ktorý kráska potvrdila len pred mesiacom.

Slovenský promi pár opäť
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram R.V.)

„Ľúbim tohto človeka a svojím spôsobom vždy budem. V prvom rade, nevedela som, kto to je, lebo futbal som dovtedy videla nulakrát. A potom som nevedela, aký je, ale potešilo ma, že je normálny a ľudský a vtipný a hebučký. Ale mám vnútornú potrebu dať veci na pravú mieru. Bohužiaľ, s Robom už nie sme spolu. Nepíše sa mi to ľahko," napísala vtedy na sociálnu sieť brunetka.

Slovenský promi pár opäť
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram M.G.)

Dnes je však, zdá sa, opäť všetko inak a párik si zas užíva spoločné šťastné chvíle. Svedčí o tom najnovší záber, ktorým sa pochválil futbalista na svojom profile. „Šťastný s tebou navždy," pripísal krásne vyznanie, ktorým potvrdil, že ich city napriek problémom neochladli.

Slovenský promi pár opäť
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram R.V.)

Snáď najbližšie problémy vo vzťahu už dvojica ustojí aj bez rozchodu.

Viac o téme: Martina GrešováRóbert Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu