Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kuriózna nehoda Vittekovej frajerky: Tri štichy... Bradu si rozbila o futbalistovu hlavu!

Martina Grešová doplatila na roztopašnosť. Zobraziť galériu (7)
Martina Grešová doplatila na roztopašnosť. (Zdroj: Instagram R.V., )

CYPRUS - Nehody sa stávajú, no tá, ktorú prežila partnerka futbalistu Roba Vitteka (37), je skutočne kuriózna. Martine Grešovej (31) sa totiž podarilo rozbiť si bradu práve o hlavu športovca. Bizarné, no pravdivé. Osudným sa jej stalo šantenie vo vode!

Dvojica sa vybrala užiť si dovolenku pri mori a ako cieľovú destináciu zvolili Cyprus. To však ešte netušili, že hneď v prvý deň skončí krásna Martina Grešová v rukách lekárov a budú ju musieť zašívať. Jej rozbitá brada si vyslúžila rovno tri štichy a dovolenku si teda užíva s náplasťou.

Prvý deň na dovolenke a Martina Grešová skončila v rukách lekárov.
Zobraziť galériu (7)
Prvý deň na dovolenke a Martina Grešová skončila v rukách lekárov.  (Zdroj: Instagram M.G.)

„Moje milé klientky, keďže som si stihla rozbiť držku, neviem, čo vám tu esteticky stihnem nafotiť. Skôr nič, alebo...” upozornila na svoju nehodu fanúšikov Grešová. Rovno sa ich opýtala, či prežijú aj jej fotky s prelepenou bradou, alebo sa má momentálne na postovanie doslova vybodnúť.

Čo sa v skutočnosti šikovnej módnej návrhárke stalo? „Skočila som na neho na nafukovačku a udrela si bradu o jeho hlavu... Koniec príbehu. Tiež to nechápem. Má šišatú hlavu proste,” vysvetlila Martina svojim fanúšikom na Instagrame. Vďaka partnerovi Robovi, ktorý pri nej ako milujúci priateľ celý čas bol, má zdokumentované aj šitie.

Počas šitia pri Martine Grešovej sedel jej partner Robo Vittek a celý čas ju držal za ruku.
Zobraziť galériu (7)
Počas šitia pri Martine Grešovej sedel jej partner Robo Vittek a celý čas ju držal za ruku.  (Zdroj: Instagram M.G.)

„Môj milý Robo, okrem toho, že ma držal za ruku počas šitia a mačkal mi ju tak, aby ma to bolelo viac ako šitie, mi robil zjavne aj fotodokumentáciu a videodokumentáciu,” napísala kráska s tým, že videá si radšej nechá pre seba. Ako napísala, ani jej samotnej nerobí dobre pohľad na krv. „Sama som ležala na tráve z toho, ako na mňa všetci kukali a skoro som odpadla,” priznala Martina.

Viac o téme: Martina GrešováRobo Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu