Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajný ROZCHOD v slovenskom šoubiznise: Speváčka a jej kolega sú po 4 rokoch od seba!

Ďalší pár slovenského šoubiznisu šiel od seba. Zobraziť galériu (6)
Ďalší pár slovenského šoubiznisu šiel od seba.

BRATISLAVA - Slovenským šoubiznisom otriasol ďalší rozchod. Rovnako tajne, ako sa dala dvojica dohromady, tak sa aj v tichosti rozišla. Speváčka Emma Drobná (25) a rovnako spevák a hudobník Štěpán Urban (21) si dali po štyroch rokoch zbohom a už netvoria pár.

Ako sa podarilo zistiť denníku Nový Čas, Emma Drobná a Štěpán Urban, ktorí spolu súperili v roku 2015 v Superstar, sa rozišli. Dvojica sa mala dať dokopy ešte počas súťaže, a to tesne pred koncom. Keď sa teda rozhodovalo, kto získa titul Superstar, či Emma alebo Štěpán, už vtedy mali byť pár. Podarilo sa im to však dlho tajiť.

Dvojica Emma Drobná a Štěpán Urban mali už vo finále Superstar tvoriť pár.
Zobraziť galériu (6)
Dvojica Emma Drobná a Štěpán Urban mali už vo finále Superstar tvoriť pár.

Ich láska je však minulosťou. Hoci bol medzi nimi vekový rozdiel tri a pol roka, vôbec im to neprekážalo. Po priznaní vzťahu sa dvojica chválila spoločnými zábermi zo súkromia na sociálnej sieti a na spoločenské akcie chodili ruka v ruke. Na ich instagramových profiloch sa však po zamilovaných záberoch zľahla zem a dokonca zmizli aj tie, ktoré tam pridali v minulosti.

Rozchod však údajne vôbec nie je čerstvý a malo sa tak udiať už pred nejakým časom. Podľa informácií denníka mala dvojica prechádzať už dlhší čas krízou. Speváčka sa odmietla k svojmu súkromiu vyjadrovať, no Štěpán je o niečo, i keď nie o veľa, zhovorčivejší. „Ja neviem, prečo sa pýtate mňa, lebo je to už dosť dlhý čas, a keď sa nenahneváte, nebudem sa k tomu vyjadrovať. Nemám k tomu čo povedať,” uviedol Urban pre Nový Čas. Čo však stálo za ich rozchodom, nevedno.

Ešte minulý rok si Emma Drobná a Štěpán Urban užili premiéru filmu bok po boku.
Zobraziť galériu (6)
Ešte minulý rok si Emma Drobná a Štěpán Urban užili premiéru filmu bok po boku.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Emma DrobnáŠtěpán Urban
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu