Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Opäť je v chomúte: Český herec z Básnikov sa tajne oženil!

Český herec Pavel Kříž je opäť v chomúte. Zobraziť galériu (7)
Český herec Pavel Kříž je opäť v chomúte. (Zdroj: Miroslav Vacula)

PRAHA - Herec Pavel Kříž (58), známy z kultovej série filmov o českých básnikoch, všetkých poriadne prekvapil. Už nejaký čas mu totiž ruku zdobí žiarivá obrúčka. Jeho manželkou sa stala o 14 rokov mladšia Jolana (44), s ktorou herec randil už nejaký čas.

Herec sa v posledných týždňoch objavil na dvoch filmových festivaloch, ArtFilme v Košiciach a na festivale v Karlových Varoch. V Košiciach prišiel podporiť nový slovenský film Casino.sk, v ktorom si zahral jednu z hlavných úloh a v Karlových Varoch predstavil českú snímku Pražské orgie, kde si zahral po boku svetových hercov ako Jonas Chernick (45) či Ksenia Rappoport (45). Už na červenom koberci v Košiciach na jeho prstenníku žiarila obrúčka.

Opäť je v chomúte:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Miroslav Vacula)

Prvé informácie o hercovom vzťahu so sympatickou blondínkou Jolanou sa objavili už minulý rok v máji, keď sa dvojica vybrala na spoločné nákupy neďaleko Prahy. A hoci Pavel Kříž o svojom súkromí verejne nehovorí, počas nákupov sa od partnerky nedištancoval, práve naopak. Dotyky či objatia si všimli zákazníci v obchodoch i v reštaurácii, kam sa dvojica vybrala. A i keď herec vtedy vzťah popieral, dnes už je jasné, že láska ich dohnala až k oltáru.

Opäť je v chomúte:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FS Barrandov)

Kedy a ako svadba prebehla, známe nie je. Potvrdzuje ju však skutočnosť, že Jolana, ktorá vedie dom pre seniorov blízko Prahy, už na sociálnych sieťach vystupuje pod novým priezviskom.

Viac o téme: Pavel Kříž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu