Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ďalší ROZCHOD v slovenskom šoubiznise: Vittek opäť slobodný... Nevydržali spolu ani pol roka!

Vittek s Grešovou už netvoria pár. Zobraziť galériu (5)
Vittek s Grešovou už netvoria pár. (Zdroj: Instagram R.V./M.G.)

BRATISLAVA - Nie je to tak dávno, čo vyšlo najavo, že futbalista Róbert Vittek (37) zbalil krásnu bývalú missku Martinu Grešovú (31), ktorá podniká v oblasti módy. Hoci vyzerali ako zaľúbené holubičky, dnes už je všetko inak a dvojica išla od seba. Rozchod potvrdila brunetka na svojom instagramovom profile. Ich vzťah netrval ani pol roka!

Robo Vittek mal po svojom boku niekoľko rokov manželku Patríciu. Ich láske však odzvonilo a odvtedy sa po boku futbalistu objavila moderátorka Alexandra Orviská aj modelka Niki Lowrie. Naposledy svoju lásku adresoval 1. vicemiss Universe 2012 Martine Grešovej, no aj tento vzťah je už minulosťou.

Hoci ešte prednedávnom vyznával Robo Vittek Martine Grešovej lásku, dvojica dnes už nie je spolu.
Zobraziť galériu (5)
Hoci ešte prednedávnom vyznával Robo Vittek Martine Grešovej lásku, dvojica dnes už nie je spolu.  (Zdroj: Instagram R.V.)

Ich vzťah sa prevalil koncom februára, keď ich prezradili zábery z rovnakého miesta v rovnakom čase na ich instagramových profiloch. Neskôr sa objavil aj spoločný záber a dvojica sa ukázala aj na spoločenskej akcii. A hoci to vyzeralo na lásku ako hrom, iskra sa z ich vzťahu zrejme vytratila.

O rozchode informovala svojich fanúšikov na Instagrame krásna brunetka, ktorá Robovi na rozlúčku s ich láskou venovala naozaj pekné slová. „Ľúbim tohto človeka a svojím spôsobom vždy budem. V prvom rade, nevedela som, kto to je, lebo futbal som dovtedy videla nulakrát. A potom som nevedela, aký je, ale potešilo ma, že je normálny a ľudský a vtipný a hebučký. Ale mám vnútornú potrebu dať veci na pravú mieru. Bohužiaľ, s Robom už nie sme spolu. Nepíše sa mi to ľahko," rozpísala sa Martina, pričom si však uvedomuje, že svet sa nezrúti, pretože podstatné je, že sú obaja zdraví. Za ich rozchodom sú podľa jej slov rozdielne predstavy o láske a o živote.

Martina Grešová sa takto symbolicky rozlúčila so vzťahom s Robom Vittekom. Venovala mu láskyplné slová.
Zobraziť galériu (5)
Martina Grešová sa takto symbolicky rozlúčila so vzťahom s Robom Vittekom. Venovala mu láskyplné slová.  (Zdroj: Instagram M.G.)

Viac o téme: Martina GrešováRóbert Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu