Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Slovenská speváčka si na luxus nepotrpí: Načapali sme ju na blšáku... Taška plná vecí zo second handu!

Beáta Dubasová Zobraziť galériu (6)
Beáta Dubasová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nie každý, kto je aspoň trochu známy, si potrpí len na tie najluxusnejšie kúsky. To, čo je pre „obyčajných" ľudí bežné, je u celebrít skôr raritou, no výnimkou je slovenská speváčka Beáta Dubasová (56). Tú sme počas víkendu načapali na blšáku. Známa či neznáma, brunetka si odtiaľ odniesla tašku oblečenia, ktoré oživí jej šatník.

Second handy a blšie trhy už dávno neponúkajú len veci, ktoré nakupujú najmä ľudia zo slabších pomerov. Dnes už na podobných miestach nájdete kohokoľvek. Obchody z druhej ruky sa stali obľúbenými najmä medzi fashion blogerkami a influencerkami, no občas sa medzi „obyčajných" ľudí zamiesi aj niekto známy.

Beáta Dubasová odišla s taškou plnou vecí zo second handu.
Zobraziť galériu (6)
Beáta Dubasová odišla s taškou plnou vecí zo second handu.  (Zdroj: Topky.sk)

Naposledy to bola speváčka Beáta Dubasová, ktorá sa objavila na burze spojenej s blším trhom v mestskej časti Ružinov. Na tomto blšáku sa v ponuke vecí na predaj objavili aj kostýmy hercov zo seriálu Som mama a práve tam sme Beátu prichytili nakupovať. Od prvého „stánku" odchádzala s taškou plnou vecí, ktorými si vynovila šatník.

Hoci už mala zaplatené, ešte predsa len objavila škatuľu plnú bižutérie, ktorá ju zaujala a prehrabala sa v nej. Ako odznelo z jej úst, je ako straka, ktorá šperky a bižutériu môže. Napokon sa rozhodla pre opasok a náušnice, ktoré si dokúpila k svojmu prvotnému úlovku. Dubasová sa potom ešte nejaký čas prechádzala a obzerala si aj ponuku iných predajcov.

Hoci už mala nakúpené oblečenie, pristavila sa Beáta Dubasová ešte pri škatuli s bižutériou a doplnkami.
Zobraziť galériu (6)
Hoci už mala nakúpené oblečenie, pristavila sa Beáta Dubasová ešte pri škatuli s bižutériou a doplnkami.  (Zdroj: Topky.sk)

Viac o téme: Beáta Dubasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu