Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hviezda markizáckych Oteckov v spoločnosti s dcérou: Pozrite, je to celá mama!

Zuzana Porubjaková Zobraziť galériu (7)
Zuzana Porubjaková (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - V októbri to budú už štyri roky, čo Zuzana Porubjaková (33) prežila zrejme najkrajší deň vo svojom živote a dostala titul mama. Na svet priviedla dcérku Emku, s ktorou sa však často na verejnosti neukazuje. Teraz však urobila výnimku a... Wau, to je ale podoba!

Keďže Zuzkina malá princezná rastie ako z vody, brunetka ju priviedla do spoločnosti, aby si užili premiéru rozprávky Detektív Pikachu. Okrem nej sa v kine objavilo niekoľko známych osobností a keďže ide o animovaný film, zavítali naň najmä rodinky s deťmi. Spoločný nedeľný relax si prišili vychutnať Laci Strajk, raper Majself  ale aj herec Dušan Cinkota či spevák a moderátor Thomas Puskailer.

Porubjaková do sály prišla bez dlhoročného partnera Juraja. Ten dal zrejme svojim dvom dievčatám voľno, a tak sa brunetka ukázala iba s ich spoločnou dcérkou Emkou, ktorá doslova vyráža dych. Vyzerá totiž ako úplná kópia svojej maminy. Teda až na farbu vlasov, ktoré si Zuzana farbí na čierno.

Zuzana Porubjaková ukázala svoju dcérku.
Zobraziť galériu (7)
Zuzana Porubjaková ukázala svoju dcérku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Rozkošná Emka si návštevu kina užívala.
Zobraziť galériu (7)
Rozkošná Emka si návštevu kina užívala.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Dievčatko si chvíle v kine zjavne užívalo, rozdávalo úsmevy na všetky a z toho, aká je rozkošná, sa zrejme nejednému prítomnému roztápalo srdce. Vyzeralo to tak, že objektívy fotoaparátov a množstvo ľudí okolo jej absolútne neprekáža, je teda celkom možné, že v dospelosti sa vydá v šľapajach svojej známej maminy. A veru, pre kamery je ako stvorená!

 

Viac o téme: Zuzana Porubjaková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu