Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Poriadny prúser na Markíze: Diváčka razom prišla o 12 000 eur!

Markíza dodatočne neuznala výhru diváčke. Zobraziť galériu (5)
Markíza dodatočne neuznala výhru diváčke. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Na facebookových stránkach televízie Markíza a rannej šou Teleráno bolo v stredu poriadne dusno. Spôsobila to veľkonočná súťaž, ktorú Teleráno vyhlásilo pre svojich divákov. Včera sa hralo o sumu vo výške 12 000 eur a zdalo sa, že výhra našla svoju šťastnú majiteľku. Stala sa však chyba!

Poznáte to. Pošlete sms na určené číslo a potom už len netrpezlivo očakávate telefonát, ktorý vám po vyrieknutí platného hesla oznámi, že ste šťastným majiteľom nemalej finančnej výhry. Práve takúto súťaž si pre divákov pripravilo aj markizácke Teleráno. Súťaž prebiehala aj v stredu a diváčka sa potešila výhre 12 000 eur. Radosť však netrvala dlho. Ozvali sa totiž pozorní a možno aj trochu neprajní diváci.

Tí televíziu upozornili na chybičku krásy, ktorú si nevšimla ako "výherkyňa", tak ani televízny tím, ktorý výhru v priamom prenose uznal a diváčke zablahoželal. "Pani nepovedala heslo správne, čítate to tu? Píšeme to viacerí!" znel jeden z desiatok odkazov na sociálnej sieti. "Heslo dnes nebolo povedané správne. Pred pár dňami súťažiacemu nebola uznaná výhra, lebo vymenil dve slovíčka. Tak ako je možné, že dnes ste uznali heslo, keď pani si tam doplnila slovíčko?" spustili spŕšku námietok voči výhre i samotnej televízii nespokojní ľudia.

Poriadny prúser na Markíze:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FOTO: Facebook Teleráno)

Na podnety nakoniec reagovala aj samotná televízia, ktorá celú vec prešetrila a nakoniec rozhodla. "Po niekoľkonásobnej verifikácii toho, či heslo bolo alebo nebolo povedané správne, sme zistili, že naozaj správne povedané nebolo, tým pádom naša diváčka z dnešného dňa výhru 12 000 eur obdržať nemôže. Ďakujeme aj vám za každý jeden podnet, v ktorom ste nás upozorňovali na vzniknutú chybu. Je nám to nesmierne ľúto," sypali si popol na hlavu moderátori relácie. Raňajšiu situáciu podrobne vysvetlil aj dramaturg Števo Šprocha. "Žiaľ, takto povedané heslo nemôžeme uznať," uzavrel nakoniec.

Poriadny prúser na Markíze:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FOTO: Facebook Teleráno)

Diváčka tak má po veľkom šťastí hlavu v smútku a z výhry sa radovala len chvíľku. A to všetko len preto, že na koniec vety „Počuli ste? Teleráno rozdáva veľkonočných 30 tisíc,” omylom na záver doplnila slovíčko eur. 

Viac o téme: Teleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu