Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Víťazka Elán je Elán po 11 rokoch: Opäť hviezdi v divadle... Fúha, dnes by ste ju ani nespoznali!

Viktória Matušovová Zobraziť galériu (5)
Viktória Matušovová

BRATISLAVA - Uplynulo už neuveriteľných 11 rokov odvtedy, čo sa na obrazovkách televízie Markíza vysielala jedna z prvých talentových šou - Elán je Elán. Členovia legendárnej kapely v roku 2008 vybrali 16-ku najlepších finalistov, ktorí potom v jednotlivých kolách súťažili o lukratívny flek v pripravovanom muzikáli z dielne ikonických muzikantov. Z dámskeho osadenstva si prvé miesto odniesla vtedy len 17-ročná Viki Matušovová. A takto vyzerá dnes!

Po skončení šou sa pod Viki akoby zľahla zem. Veľkolepý návrat v elánovskom muzikáli sa nikdy nekonal a hoci sa neskôr vyjadrila, že sa aj naďalej venuje hudbe, na Slovensku o nej bolo počuť len pramálo. O to väčším prekvapením bolo, keď sa nedávno objavila na doskách divadla Nová scéna.

Viki Matušovová Elán je Elán

Ryšavka dostala jednu z hlavných úloh v novom muzikáli Mária Terézia, kde hrá mladú čarodejnicu Magdalénu. Počas tlačovej konferencie o 11 rokov staršia Viki prezradila, že momentálne pôsobí najmä u našich českých susedov. Vďaka tomuto predstaveniu však konečne dostala perfektnú možnosť vrátiť sa späť

Viktória sa takmer vôbec nezmenila.
Zobraziť galériu (5)
Viktória sa takmer vôbec nezmenila.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viktória Matušovová dostala úlohu v muzikáli Mária Terézia.
Zobraziť galériu (5)
Viktória Matušovová dostala úlohu v muzikáli Mária Terézia.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Čo sa týka jej vzhľadu, nedá sa povedať, že by sa talentovaná muzikálová speváčka nejako výrazne zmenila. Rokmi skrátka iba dospela, hoci jej chýbal najvýraznejší doplnok, ktorý bol pre ňu v čase Elán je Elán charakteristický - strojček na zuby. Nevzdala sa ani svojich povestných ryšavých vlasov a dodnes jej zostal aj príjemný dievčenský úsmev. A čo vy, spoznali by ste hviezdu markizáckej šou aj po rokoch?

Viac o téme: Viktória Matušovová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu