Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nový pár v slovenskom šoubiznise: Bývalá misska tvorí pár s týmto exotickým krásavcom!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (5)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - To, že modelky a športovci akosi inklinujú k sebe, sa v posledných rokoch ukazuje čoraz častejšie. Potvrdzuje to aj najnovší vzťah bývalej finalistky miss a aktuálne športovej redaktorky, Simony Leskovskej (27), ktorá zbalila sexi hokejistu.

Nejde pritom o prvého športovca, s ktorým krásna brunetka tvorí pár. Ešte v roku 2016 totiž randila so sexi útočníkom Zvolena, hokejistom Jurajom Majdanom (27). Vzťah im však nevyšiel a dvojica si dala zbohom. Simona sa odvtedy s novým partnerom nepochválila. To sa však teraz rozhodla zmeniť!

Nový pár v slovenskom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram S.L.)

Držiteľka titulu Miss Pierot 2015 na sociálnej sieti zverejnila fotografiu s urasteným fešákom. Tým je Éric Gélinas (27), kanadský hokejový útočník, ktorý momentálne pôsobí vo švédskej lige. „Moje šťastie," pripísala k záberu brunetka, ktorá po boku krásavca skutočne žiari.

Simona sa po súťaži krásy dala na profesionálnu dráhu ako športová redaktorka, a tak sa vďaka svojej práci pohybuje hlavne medzi športovcami. Je teda pochopiteľné, že kráska skončila v náručí ďalšieho športovca.

Na zábere pôsobia obaja veľmi spokojne a spolu im to skutočne pristane. Novému páru držíme palce.

Viac o téme: Simona Leskovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu