Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nový vzťah v slovenskom šoubiznise: Vittek randí so sexi misskou... Fú, to je ale kosť!

Robert Vittek má po svojom boku novú krásku. Zobraziť galériu (5)
Robert Vittek má po svojom boku novú krásku. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Koniec tajností! Jeden z najúspešnejších slovenských futbalistov Róbert Vittek (36) má po svojom boku novú partnerku. A tá je teda poriadne sexi! Za sebou má úspechy na súťaži krásy, ale aj dobre rozbehnutý biznis.


Vittek randí s novou sexi kráskou: Táto FOTO ich prezradila!


Reč je o bývalej účastníčke Miss Universe 2012 Martine Grešovej (31), ktorá si v súťaži vybojovala titul prvej vicemiss a Slovensko neskôr reprezentovala aj na celosvetovom finále. I keď umiestnenie v súťažiach krásy zvykne mnohým finalistkám otvoriť dvere do sveta modelingu, sympatickú brunetku, zdá sa, tento smer veľmi nelákal a vydala sa vlastnou cestou.

Nový vzťah v slovenskom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.G.)

Učaroval jej módny dizajn, a tak namiesto predvádzania modelov na móle, začala si sexi východniarka šaty sama navrhovať aj šiť. Postupne si otvorila vlastný butik a dnes už stojí na čele úspešného biznisu. Jej modely si obľúbili mnohé známe dámy ako Veronika Vagnerová, Mária Čírová, Dominika Grecová či Simona Leskovská.

Nový vzťah v slovenskom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.G.)

Róbert Vittek sa rád obklopuje krásnymi ženami. Futbalistovi najskôr stroskotalo manželstvo s jeho ženou Patríciou po tom, ako nedokázal odolať jojkárke Alexandre Orviskej. Ešte pred pár rokmi randil s modelkou Niki Lowrie, no ani tento vzťah nakoniec nevydržal.

I keď najnovšiu partnerku oficiálne zatiaľ nepriznal, usvedčili ich fotografie na sociálnej sieti. Grešová aj Vittek totiž zverejnili niekoľko záberov, z ktorých je očividné, že sa obaja nachádzali na rovnakom mieste a to v tom istom čase. Spoločný záber tak možno príde čo nevidieť.

Viac o téme: Martina GrešováRobert Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu