Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Hrozivá nehoda Adely Vinczeovej: Dezorientácia a výpadky pamäti!

Adelu Vinczeovú zachránila prilba. Zobraziť galériu (4)
Adelu Vinczeovú zachránila prilba. (Zdroj: Jan Zemiar)

ŠTRBSKÉ PLESO - Lyžovanie je u Slovákov jedným z najobľúbenejších zimných športov. Na svah sa vďaka Viktorovi Vinczemu (28) po rokoch odvážila aj jeho manželka Adela Vinczeová (39). Zimné radovánky ju však priviedli až na pohotovosť.

Sympatickú dvojicu sme pred pár dňami stretli na premiére novej evitovky Príliš osobná známosť, a to priamo v našich veľhorách. Ako priznali, nepriviedla ich tam iba kinematografická zvedavosť, ale do hôr prišli za oddychom. Súčasťou ich dovolenky sú, samozrejme, aj lyže. „Zážitok je vidieť Adelku na lyžiach, lebo ona sa vlastne kvôli mne po rokoch vrátila k lyžiam, tak teraz hľadá istotu na tom svahu,” prezradil na svoju manželku Viktor.

Adela a Viktor Vinczeovci trávia zimu aj na lyžiach.
Zobraziť galériu (4)
Adela a Viktor Vinczeovci trávia zimu aj na lyžiach.  (Zdroj: Instagram V.V.)

A kým sa moderátorka snaží zlepšiť svoje lyžiarske oblúčiky, nezabúda pri tom hlavne na bezpečnosť. V živej pamäti má totiž úraz, ktorý sa mohol skončiť veľmi nepekne: „Niekto do mňa napálil a ja som spadla a udrela som si hlavu.” 

Pohotová blondínka upozorňuje, že bezpečnosť je na prvom mieste a ľudia by rozhodne nemali zabúdať na ochrannú prilbu. „Tú prilbu som mala, napriek tomu som mala výpadok, jemný otras mozgu si myslím,” spomína si Adela.

Adela Vinczeová po lyžovačke skončila pod dohľadom lekárov.
Zobraziť galériu (4)
Adela Vinczeová po lyžovačke skončila pod dohľadom lekárov.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Adela síce hneď po zrážke vyzerala byť v poriadku, no o pár minút neskôr sa začala správať čudne. Viktor tak so svojou láskou zamieril na pohotovosť. Čo presne sa dialo, o tom dvojica porozprávala v nasledujúcom rozhovore.

Nepríjemná zrážka Adely Vinczeovej: Dezorientácia a výpadky pamäti!

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu