Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ples v opere 2019: Boris Kollár absolútne nepripravený... Len tak tak, že si nevyrobil TRAPAS!

Boris Kollár Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár

BRATISLAVA - Ples v opere je už tradične udalosťou roka, ktorá otvára plesovú sezónu na Slovensku. Desiatky známych tvári svojou prítomnosťou podporujú aj dobrú vec a už niekoľkýkrát po sebe nechýba ani dnes multiotecko Boris Kollár (53). Ten si však dal tentoraz načas a takmer si vyrobil poriadny trapas!

Zahájenie plesovej sezóny na Plese v opere si už niekoľký rok po sebe nenecháva ujsť ani Boris Kollár. Tentoraz však podcenil prípravy a tak si skoro vyrobil trapas. Pre hostí plesu je daný striktný dresscode, ktorý podnikateľ takmer nezvládol dodržať.

Len niekoľko hodín pred plesom si totiž uvedomil, že v jeho šatníku majú miesto len frakové košele. A keďže si tentokrát chcel obliecť smoking, urobil by tak poriadne faux pas. „Môžem ja zistiť, že nemám na Ples do opery smokingovú košeľu? Lebo tie druhé, čo mám sú frakové?“ prezradil svojím fanúšikom v príbehu na Instagrame.

Podnikateľ sa tak len pár hodín pred začiatkom plesu vybral do centra Bratislavy na nákup. Mal šťastie na ochotných obchodníkov, ktorí mu vyšli v ústrety a obchod otvorili. „Boli veľmi zlatí, že mi otvorili,“ podotkol podnikateľ, ktorý vo videu neskôr začal špekulovať aj nad kúpou topánok.

„Ináč, to je pekný prúser, keď zistíte, že skoro nič nemáte na ples,“ zasmial sa Kollár, pretože okrem topánok mu padol zrak aj na manžetové gombíky. „Našťastie ma nevyrazili z obchodu, ktorý bol zavretý. Mali tam telefónne číslo, že keď zavolám, tak otvoria. Skutočne otvorili. Nemyslel som si, že na Slovensku budú takéto služby,“ povedal prekvapene a dodal, že je rád, že dcére neurobí hanbu.

Boris Kollár bol minulý rok na plese s dcérou Saškou, ktorá ho sprevádza aj tento rok.
Zobraziť galériu (7)
Boris Kollár bol minulý rok na plese s dcérou Saškou, ktorá ho sprevádza aj tento rok.  (Zdroj: Monarch)

Viac o téme: Boris KollárPles v opere
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu