Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Pikantný záber vnučky slovenského herca: ÚPLNE holá v snehu... To je ale zadok!

Modelka Michaela Hlaváčková. Zobraziť galériu (6)
Modelka Michaela Hlaváčková. (Zdroj: Elite Bratislava)

BRATISLAVA - Zima jej rozhodne nie je! Michaela Hlaváčková (29), vnučka známeho herca a moderátora Olda Hlaváčka (84), sa odvážila na naozaj pikantný záber, pri ktorom mnohým nabehnú zimomriavky. Michaela na ňom sedí pri bazéne. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby bazén nebol vonku a obklopený snehom. Nuž, každý si zimnú nádielku užíva inak.

Otužovanie je zdravé a zdá sa, že Michaela s ním má skúsenosti. Pred pár dňami sa totiž pochváilila fotkou, z ktorej doslova mrazí. Obklopená prírodou sedí na snehu a nohy si máča v ľadovej vode v bazéne. Fotografia má ešte jednu zaujímavosť - modelka na sebe nemá ani kúsok oblečenia.

Pikantný záber vnučky slovenského
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram M.H.)

Záber ihneď rozdelil ľudí na dve skupiny. Kým jedni sa zamýšľajú práve nad nepriaznivou vonkajšou teplotou, druhí modelku podporujú a na zábere sa dobre bavia. "Kde máš čiapku? Chceš prechladnúť?" ozvala sa na margo obnaženej fotky jedna z jej sledovateliek.

Zdá sa, že známa modelka s nahotou nemá vôbec problém a sem-tam sa rada pochváli aj práve takýmito zábermi. No či už pláva nahá v mori alebo len tak leží na pláži, fotografie sú decentné a aj fanúšikovia majú na čo pozerať.

Michaela má perfektnú postavu a asi len málokto by tipoval, že kráska s dokonalým telom je už matkou. S partnerom Martinom vychovávajú synov Janka (3) a Michala (1). Michaele však chlapci na kráse vôbec neubrali a pracovné ponuky sa jej naďalej hrnú zo všetkých strán.

Viac o téme: Michaela Hlaváčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu