Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nepoučiteľný Pátrovič opäť v Talente: Prachař to už nevydržal... Zlatý bzučiak a priamy postup do FINÁLE?!

Jozef Pátrovič si nedá pokoj. Zobraziť galériu (11)
Jozef Pátrovič si nedá pokoj. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Je doslova legendou! Odkedy sa prvý raz objavil v talentovej šou, žiadne z ďalších pokračovaní nevynechal. A nie je to inak ani tentokrát. Tohto roku sa však predsa len udialo po jeho vystúpení čosi nečakané. Jozef Pátrovič (77) dostal od Jakuba Prachařa (35) zlatý bzučiak.

Jozef Pátrovič je známa firma. V talentovej súťaži sa objavuje už od prvej série. A ako naznačil on sám aj porotca Jakub Prachař, táto účasť je priam magická. Ide totiž o siedmu sériu, dôchodca prišiel už siedmy raz, tento rok oslávil 77 rokov, dokonca má číslo domu 777/8 a ešte aj narodeniny má v siedmom mesiaci. Šťastie jednoducho stálo na jeho strane.

Pátrovič je už doslova legenda.
Zobraziť galériu (11)
Pátrovič je už doslova legenda.  (Zdroj: TV JOJ)

Kým český porotca viedol s vodičom autobusu rozhovor, kat Jaro Slávik len krútil hlavou a nechápal, že nabral odvahu znovu prísť. Preto požiadal Kuba, nech sa na to vystupujúceho opýta. „Jednu jedinú otázku mám, ale vy ste kamaráti, sa môžeš spýtať ty. Prečo sem chodí,” čudoval sa Slávik. Na otázku dostal od legendy jednoduchú odpoveď: „Fanúšikovia.”

Znie to síce neuveriteľne, no Pátrovič aj mimo pódia povedal, že prišiel kvôli svojim fanúšikom. „Ja som nemal odvahu, preto ma moji fanúšikovia dostali sem aj tento rok, že mi pasujú čísla. Pán Pátrovič, choďte,” prezradil Prievidžan.

Prihlásil sa vraj kvôli fanúšikom.
Zobraziť galériu (11)
Prihlásil sa vraj kvôli fanúšikom.  (Zdroj: TV JOJ)

Po vstupnom rozhovore s porotou, a teda najmä s Jakubom, sa konečne pustil do toho, prečo prišiel. Tento rok zvolil pieseň O sole mio. Počas jeho vystúpenia si Mórová s Prachařom neodpustili poznámky. „Frázuje, frázuje,” podotkla Diana. „On je tento rok fakt najlepší,” poznamenal zasa svetlovlasý Čech.

To však nie je všetko. Keď Pátrovič dospieval, k hodnoteniu sa porota ani nedostala. Slova sa opäť chopil bývalý moderátor Talentu. „Jožo, ja vám musím niečo povedať. Ja už som svoj zlatý buzzer, bohužiaľ, tento rok stlačil. Unáhlil som sa a viem to. Ale Jožo, ja urobím niečo iné. Pozrite, Jožko, ja ten zlatý buzzer už síce nemôžem stlačiť, ale viete čo? Ja vám ho Jožo, ja vám ho môžem dať,” hovoril počas lezenia na stôl, pričom nakoniec zlaté tlačidlo doslova vyrval zo stola aj s káblom.

Jakub Prachař vytrhol zlatý buzzer zo stola aj s káblom.
Zobraziť galériu (11)
Jakub Prachař vytrhol zlatý buzzer zo stola aj s káblom.  (Zdroj: TV JOJ)

A Pátrovič zažil doteraz najväčšiu radosť v Talente.
Zobraziť galériu (11)
A Pátrovič zažil doteraz najväčšiu radosť v Talente.  (Zdroj: TV JOJ)

Pátrovič sa tak tešil, že konečne jeho snaha a spev boli ocenené. Aj Lujza Garajová Šrameková podotkla, že si to zaslúžil. Jožko tak zhrabol zlatý bzučiak a odišiel z pódia. „Ja som spokojný,” povedal moderátorom s úsmevom. Otázkou ostáva, či to Pátrovič vezme s humorom alebo sa naozaj ukáže v priamom prenose finále, ktoré je 1. decembra, a bude sa dožadovať vystúpenia.

Viac o téme: Česko Slovensko má talentJakub PrachařJozef Pátrovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu