Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Jakubisko má hlavu v smútku: KRÁDEŽ počas nakrúcania novej Perinbaby... Škoda v tisíckach eur, zásah polície!

Natáčanie Perinbaby poznamenala krádež. Zobraziť galériu (4)
Natáčanie Perinbaby poznamenala krádež. (Zdroj: Peter Frolo)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Režisér Juraj Jakubisko (80) aktuálne nakrúca pokračovanie legendárnej česko-slovenskej rozprávky Perinbaba. Výrobu však v týchto dňoch poznamenal nepríjemný incident. Filmový štáb totiž okradol zlodej. Polícia vyčíslila škodu na 14 500 eur. Natáčanie museli prerušiť!

Polícia v týchto chvíľach vyšetruje krádež v jednom z penziónov na Čingove, v ktorom prespáva štáb pokračovania legendárnej česko-slovenskej rozprávky Perinbaba.

Včera vo večerných hodinách zlodej preskočil plot penziónu a zatiaľ čo filmári večerali, vlámal sa im do izieb. Ukradol rôzne veci, elektroniku aj finančnú hotovosť (700 Kč, 100 eur) - ako informuje polícia, krádežou vecí vznikla škoda predbežne vyčíslená na cca 14 500 eur. 

„Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Spišskej Novej Vsi začal trestné stíhanie pre zločin krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody. Polícia po páchateľovi pátra,“ znie stanovisko polície. 

Podľa Rádiožurnálu RTVS a televízie TA3 muži zákona zasahovali na mieste ešte aj dnes. Navyše kvôli krádeži sa skomplikovalo aj nakrúcanie rozprávky. Pre ukradnuté pamäťové karty museli dnešné natáčanie prerušiť. Náhradné im totiž musia dodať až z Prahy. O nakrútené zábery by však nemali prísť - štáb Juraja Jakubiska si totiž všetky poctivo zálohoval. 

Viac o téme: Juraj JakubiskoPerinbaba 2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu