Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pikantná FOTO známej Slovenky: Vyzliekla tričko a... Na webe ukázala NAHÉ prsia!

Lucia Senášiová sa za svoje telo rozhodne nehanbí. Zobraziť galériu (9)
Lucia Senášiová sa za svoje telo rozhodne nehanbí.

LONDÝN - Pred jedenástimi rokmi vyhrala súťaž krásy Miss Universe, stihla sa vydať, rozviezť, nájsť si novú lásku a popritom všetkom tešiť najmä pánske publikum svojimi fotografiami. Modelka Lucia Senášiová (35) opäť potešila mužské oko a na Instagram zavesila šteklivú fotografiu z kúpeľne.

Keď vyhrala titul Miss Universe, bola blondínka s milou tváričkou, neskôr presedlala na tmavú farbu vlasov, čo je dodalo punc vášnivosti a zmyselnosti. Modelka sa však vrátila späť k plavej farbe, avšak milá a nevinná tvárička ostala kdesi v minulosti.

Lucia si na týždeň odbehla do anglickej metropoly. Práve odtiaľ teraz zásobuje svojich fanúšikov fotkami a príbehmi na sociálnej sieti Instagram. A v Londýne si urobila aj záber z kúpeľne, ktorý poteší nejedného muža a (zrejme) pobúri nejednu ženu. Misska sa rozhodne nemá za čo hanbiť.

A už vôbec nie za svoje bujné poprsie, aké by chcelo mnoho žien a ktoré nedá spávať mužskému pokoleniu. Práve svojimi airbagmi sa Lucia pochválila. Postavila sa pred zrkadlo,zhodila tričko, zakryla bradavky, urobila záber a šup ho tam na Instagram aj s prianím krásneho rána. Senášiová vie ako zaujať a rozhodne si je vedomá toho, ako vyzerá. A utvrdzujú ju v tom aj komentáre, ktoré ju zasypávajú komplimentmi.

Takto Lucia Senášiová ukázala svetu svoje bujné poprsie.
Zobraziť galériu (9)
Takto Lucia Senášiová ukázala svetu svoje bujné poprsie.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Viac o téme: Lucia Senášiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu