Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Večne nespokojná: Gombitová stále len kritizuje!

Za svoje hudobné diela sa jej dostalo pocty v podobe Veľkej ceny SOZA. Zobraziť galériu (7)
Za svoje hudobné diela sa jej dostalo pocty v podobe Veľkej ceny SOZA. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Marika Gombitová (62) patrí medzi slovenské spevácke legendy. Jej piesne chytili za srdce ľudí zo všetkých generácií a dodnes ich milujú. Speváčka je však napriek tomu nespokojná. Keď počuje svoju skladbu, ihneď sa jej roztočia závity v hlave a začne kritizovať.

Starí či mladí, jej piesne si získali obrovské publikum ľudí, už keď bola na vrchole svojej slávy. Dodnes počuť skladby Mariky Gombitovej v rádiách, hudobných reláciách a dj-ovia ju hrávajú na svadbách. Ľudia ju milujú, no ona je k sebe poriadne kritická.

Marika Gombitová spolupracovala aj s Mekym Žbirkom a Kamilom Peterajom.
Zobraziť galériu (7)
Marika Gombitová spolupracovala aj s Mekym Žbirkom a Kamilom Peterajom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Hoci počúva hudbu a niekedy zachytí aj svoju pieseň, nevychutná si ju len tak. Keď sa zahĺbi do vlastného diela, myšlienky začnú pracovať na plné obrátky a sebakritika má vtedy zelenú. Pociťuje aj motýliky v bruchu, ale tak trochu inak. "Motýliky sú, ale v takom slova význame, že stále si poviem, čo by som asi opravila v tej pesničke, inak zaspievala, iný aranžmán, takže ja sa kritizujem stále. Stále je čo zlepšovať a na sebe pracovať," prezradila na seba Marika.

Marika Gombitová
A možno aj zlepšovať bude. Svojimi vyjadreniami totiž dáva nádej svojím fanúšikom, že sa na koncertné pódiá vráti a možno aj s nejakou novinkou. "Vraciam sa pomaly, dúfam, že isto," odtajila blondínka a pri otázke, či chystá niečo nové, sa len vyhýbavo usmiala a povedala, že to bude prekvapenie.

Viac o téme: Marika GombitováSOZA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu