Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Preboha, je to tu zas! Vulgárna žena na BMD: Prišla ako hriešny anjel a... Opäť ukazovala bobra!

Alex Wortex opäť svojou vulgárnosťou pútala pozornosť na BMD. Zobraziť galériu (43)
Alex Wortex opäť svojou vulgárnosťou pútala pozornosť na BMD. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - No fuj! V bratislavskom Vlčom hrdle sa včera konalo už druhé kolo prehliadok v rámci Bratislavských módnych dní. Opäť sa v spoločnosti stretlo veľké množstvo známych tvárí, ktoré sa prišli inšpirovať novými trendmi pre jesennú sezónu. A väčšina z nich neveriacky krútila hlavou pri pohľade na kreatúru, ktorá na podujatie dorazila tiež. Vulgárna žena prišla nastajlovaná ako hriešny anjel, chytala sa za svoj chlpatý rozkrok a všetkým ho ukazovala!

Aktuálny týždeň sa nesie v znamení módy! Konajú sa totiž už tradičné Bratislavské módne dni, počas ktorých sa známe tváre majú možnosť inšpirovať módnymi trendmi pre sezónu jeseň-zima. Do spoločnosti dorazilo obrovské množstvo prominentných hostí.


Totálna NECHUTNOSŤ na BMD: Dorazila len v gaťkách a všetkým ukazovala svoju chlpatú... No FUJ!


O to šokujúcejší bol pohľad na divný zjav, ktorý do spoločnosti zavítal tiež. Ani druhé kolo módnych prehliadok si totiž nenechala ujsť extravagantná blogerka, ktorá si hovorí Alex Wortex. V pondelok pútala pozornosť v pestrofarebnom kostýme, ktorý doplnila podväzkami a tangáčmi, spod ktorých jej trčali chumáče chlpov. 

VIDEO: Rozhovor s Alex Wortex z 1. dňa Bratislavských módnych dní

Alex Wortex

No a ani v utorok nezostala svojej povesti nič dlžná. Dorazila totiž len v bielom „erotickom“ korzete a podväzkoch. Svoj minimalistický outfit už len oživila veľkými anjelskými krídlami a žltou čiapkou s nápisom TAXI. Pohľady všetkých však opäť pútali jej neoholené pazuchy, či chlpatý rozkrok, na ktorý aktívne upozorňovala akože zvodnými dotykmi. Tu sú slová naozaj zbytočné - pozrite si FOTO!

Aj takto nechutne sa predvádzala blogerka Alex Wortex na Bratislavských módnych dňoch.
Zobraziť galériu (43)
Aj takto nechutne sa predvádzala blogerka Alex Wortex na Bratislavských módnych dňoch.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Alex Wortex
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu