Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Nečakaný útok na Farme: Šmahel skončil v obrovských bolestiach... Kvôli tejto KRAVE!

Martin Šmahel skončil po útoku v obrovských bolestiach. Zobraziť galériu (6)
Martin Šmahel skončil po útoku v obrovských bolestiach. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Martin Šmahel (35) je jedným z tých hviezdnych odvážlivcov, ktorí sa dali na boj v tvrdých podmienkach markizáckej Farmy. No hoci je známy Slovák aktívnym športovcom a živí sa fitnessom, stačilo málo a jeho telo ho zradilo. Ráno sa zobudil v obrovských bolestiach, kvôli ktorým sa ledva hýbal. Za všetko môže táto krava!

Koncom leta sa sedem známych tvárí vybralo spolu s ďalšími odvážnymi Slovákmi bojovať na markizácku Farmu. Medzi nimi aj fitness tréner a bývalý muž roka Martin Šmahel. Človek by očakával, že práve aktívneho športovca bude telo v drsných podmienkach poslúchať najviac. No karta sa obrátila. Fešák sa totiž zobudil s obrovskými bolesťami chrbta, kvôli ktorým sa ledva hýbal. 

„Včera mi zatuhol chrbát a zobudil som sa s ním ako betón. Jednoducho mám tam niečo pricviknuté a každý, kto vie, aké to je, tak je to jednoducho obmedzujúce a paralyzujúce. Pre mňa bolo úplne také skľučujúce, že som si nedokázal takmer nič urobiť sám,“ prezradil ubolený Šmahel. Telo ho však nezradilo len tak odrazu... Deň predtým naňho totiž zaútočila krava Malina.

Martin Šmahel sa od bolesti nedokázal ani pohnúť.
Zobraziť galériu (6)
Martin Šmahel sa od bolesti nedokázal ani pohnúť.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Keď jej išiel dať vodu, zahnala sa rohami. „Hneď ma išla zhodiť rohmi, tak som sa do nej zaprel a nejako sa mi vzpriečili platničky, tak som teraz taký boľavý. Preto nemám ten úsmev na tvári, ale dúfam, že to nejako rozhýbem,“ dodal zranený farmár. A hoci nejde o žiadnu maličkosť, stále môže byť rád, že nedopadol horšie. Na Farme totiž kvôli zvieratám došlo už aj k vážnejším zraneniam.


Farmárku Evu zaliala krv: Brutálny kopanec do tváre!


Mnohí si možno ešte pamätajú na prípad z druhej série Farmy, kedy somár napadol súťažiacu Evu Orolínovú. Keď sa totiž tmavovláska snažila zviera chytiť, to sa splašilo a z celej sily ju koplo do tváre. Z tohto útoku sa krehká farmárka spamätávala riadne dlho. 

Krava Malina zaútočila na Martina Šmahela rohmi.
Zobraziť galériu (6)
Krava Malina zaútočila na Martina Šmahela rohmi.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Eva Orolinova prišla na Farme k bolestivému zraneniu, keď ju do tváre kopol somár.
Zobraziť galériu (6)
Eva Orolinova prišla na Farme k bolestivému zraneniu, keď ju do tváre kopol somár.

Viac o téme: Martin Šmahel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu