Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Baša Števulová si užíva dovolenku: Pochválila sa fotkou z NUDApláže!

Baša Števulová si vybehla so synčekom na nudapláž. Zobraziť galériu (7)
Baša Števulová si vybehla so synčekom na nudapláž. (Zdroj: Instagram B.Š.)

BAŠKA – Sympatická slovenská snowboardistka Baša Števulová (30) si užíva leto naplno. So svojím synčekom si na dovolenke v Chorvátsku vychutnáva slnko, more a teplo. Dokonca natoľko, že si vybehla na nudapláž!

Letné prázdniny a teplé počasie láka ľudí ísť si oddýchnuť k moru. Ani športovkyňa, ktorá sa venuje zimnému športu a na svahu dosť vymrzne, neodolala a šla si vyhriať kosti, ako inak, aj so svojím synčekom Tobiáškom. Toho Barbora vodí na rozličné výlety, tento je však predsa len niečím iný. Hoci má Tobišo, ako ho mamina volá, len 2 roky, už stihol navštíviť nudapláž.

Ako sa hovorieva, na Adama či na Evu je to najpohodlnejšie. To si zrejme povedala aj sympatická blondínka, ktorá si z kempingového rezortu v chorvátskej oblasti Baška odskočila na pláž pre „naháčov“. Záberom, na ktorom pózuje aj so svojou ratolesťou, sa pochválila na sociálnej sieti Instagram. Americký národ puritánov by mohol voči takejto fotke namietať, no pravdou je, že obrázok je decentný a „vo všetkej počestnosti“. Drobcom ani Barborke nič nevidno. Možno sa tak stane inšpiráciou pre ďalších ľudí, aby skúsili vybehnúť na pláž na ostro.

Baša sa pochválila milým a decentným záberom.
Zobraziť galériu (7)
Baša sa pochválila milým a decentným záberom.  (Zdroj: Instagram B.Š.)

Viac o téme: Baša števulová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu