Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bičanova intímna FOTO: Aha, čo robí s mladou priateľkou na verejnosti!

Andrej Bičan s priateľkou Michaelou. Zobraziť galériu (5)
Andrej Bičan s priateľkou Michaelou. (Zdroj: Jan Zemiar)

BOLOGNA – Ako zamilovaný pubertiak! Koncom minulého roka slovenským šoubiznisom otriasla správa, že zabávač a moderátor Andrej Bičan (43) sa po 11 rokoch rozvádza. Jedným z dôvodov bola aj jeho mladá priateľka Michaela Kmecová (24), s ktorou tajne randil už 3 roky. Skrývačke nastal koniec začiatkom tohto roka, kedy si spolu vyšli do kina. Odvtedy aj na svojej fanúšikovskej stránke pridáva Bičan jednu spoločnú fotku za druhou. A nie je to inak ani tentoraz, kedy sa pochválil záberom z ich spoločnej dovolenky. A zverejnil teda poriadne intímnu fotografiu, veď pozrite!

Vzťah s mladou kráskou Andrej Bičan udržuje už viac ako tri roky. Tajomstvo však prasklo až nedávno, keď svoju Michaelu priviedol na otvorenie lyžiarskej sezóny v Tatrách, kde bolo jasné, že medzi nimi v žiadnom prípade nejde len o bežné kamarátstvo. Vtedy moderátor priznal, že jeho manželstvo, v ktorom sa narodili dve dcéry, je v troskách. O niekoľko dní už s mladou milenkou prišiel aj do spoločnosti. To, že je stále zamilovaný, vidieť aj na jeho sociálnej sieti, kde sa rád pochváli spoločnými zábermi s mladou priateľkou.

Najnovšie dvojica zverejnila fotografie z dovolenky. Vybrali sa do Talianska, kde navštívili rôzne mestá ako Florenciu, Bolognu či Pisu, kde si pochutili aj na známych bolonských špagetách či na pizzi. Okrem jedla si však užívajú aj romantiku. Ako vidieť na ich záberoch, svoju lásku sa nehanbia ukázať aj verejne. Bičan totiž bez problémov zverejnil ich intímne fotografie, na ktorých sa bozkávajú priamo na ulici. Pozrite sa na tie vášnivé bozky! Fotografiu nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu