Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

(Ne)čakaná svadba v slovenskom šoubiznise: Krásna Slovenka si zoberie tohto fešáka!

Ľubica Štepánová Zobraziť galériu (10)
Ľubica Štepánová (Zdroj: Instagram / Ľubica Štepánová)

BRATISLAVA – Ide pod čepiec! V októbri 2016 sa Miss Universe SR 2012 Ľubica Štepánová (29) rozišla s exfrajerom Adely Banášovej (37) Rastislavom Brezovským (37). Dlho však sama neostala a po pár mesiacoch už žiarila šťastím po boku nového priateľa Martina, s ktorým sa ani nie po roku randenia zasnúbila. Dnes verejne oznámila, že sa bude čoskoro aj vydávať.

Žiari šťastím!  A má na to dôvod. Reč je o bývalej kráľovnej krásy Ľubici Štepánovej, ktorá už takmer rok a pol randí s priateľom Martinom. Tento charizmatický muž, ktorý je od krásky o 3 roky mladší, ju dokonca v októbri minulého roka požiadal ani nie po roku randenia o ruku. Romantické gesto sa odohralo v Tatranskej Lomnici, o čom svedčí fotka so snubným prsteňom, ktorú kráska zverejnila  na Instagrame. Ihneď jej začali mnohí gratulovať.

Ľubica Štepánová dostala takýto zásnubný prsteň.
Zobraziť galériu (10)
Ľubica Štepánová dostala takýto zásnubný prsteň.

Dvojici to spolu naozaj pristane a sú zjavne spolu šťastní, o čom svedčia  aj fotky, o ktoré sa zaľúbenci delia so svojimi priateľmi a známymi na sociálnej sieti. Najnovšie sa plavovláska priznala, že čoskoro sa stane vydatou pani. „Môj budúci manžel,“ napísala pred niekoľkými dňami pod jeden ich spoločný záber.

Budúci manželia.
Zobraziť galériu (10)
Budúci manželia.

A ako sa zdá, so svadbou to myslia naozaj vážne. Kráska totiž pridala fotografiu, na ktorej je v krásnych svadobných šatách a pod záber pridala jednoznačný komentár: „Hádajte čo? Včera som mala prvé stretnutie s Galinou kvôli mojim svadobným šatám! Povedala som jej o svojich predstavách a ona ich čochvíľu začne realizovať.“ Ako sa zdá, z bývalej miss sa stane čoskoro vydatá pani a že to bude tak rýchlo, zrejme čakal iba málokto. Ale láske človek nerozkáže... Nechajme sa prekvapiť, v akých svadobných šatách bude kráska kráčať k oltáru.

Z bývalej miss bude bezpochyby krásna nevesta.
Zobraziť galériu (10)
Z bývalej miss bude bezpochyby krásna nevesta.

Viac o téme: Ľubica Štepánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu