Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známy čerstvý 60-tnik ukázal svojho 10-mesačného syna: Pozrite, veď je to celý otec!

Igor Kmeťo Zobraziť galériu (8)
Igor Kmeťo (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Funky spevák, ktorý je známy najmä spoluprácou so svojím synom Igorom (39) v skupine Kmeťoband, pred pár dňami oslávil okrúhle jubileum 60 rokov. Reč je o Igorovi Kmeťovi st., ktorý sa minulý rok stal na prekvapenie mnohých piatykrát otcom. Jeho vtedy 48-ročná manželka Vierka mu porodila syna Deniska. Dnes má drobec 10 mesiacov a je to naozaj krásny chlapec. Veď pozrite!

Známy spevák Igor Kmeťo st. sa stal minulý rok päťnásobným otcom. Jeho manželka Vierka mu porodila syna, ktorému dali meno Denis.

V týchto dňoch muzikant oslavoval okrúhle jubileum a pri tejto príležitosti usporiadal koncert, na ktorom nechýbala jeho manželka Vierka, ani malý Denis, ktorý má už 10 mesiacov. Jojkárskemu Topstaru sa podarilo chlapca nasnímať a ako vidieť na záberoch, ktoré nájdete v našej GALÉRII, rastie z neho náramný fešák, ktorý otcovi akoby z oka vypadol.

„On je celý Igor, celý tato, hudobník aj tanečník,“ povedala pre spomínaní magazín Kmeťova švagriná. To, že je na syna hrdý aj známy otec, je na ňom doslova vidieť. Dokonca aj sám priznáva, že si ho drobček doslova podmanil. „Ja som hotový doňho. Ja som zamilovaný... Tak som nikdy do nikoho na svete nebol zamilovaný,“ dodal spevák. 

Viac o téme: Igor Kmeťo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu