Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Viki Ráková sa stala mamou: Synčekovi dala netradičné meno!

Viki Ráková oznámila šťastnú novinu nepriamo na sociálnej sieti Facebook - obrázkom srdiečka s nápisom It‛s a boy. Zobraziť galériu (5)
Viki Ráková oznámila šťastnú novinu nepriamo na sociálnej sieti Facebook - obrázkom srdiečka s nápisom It‛s a boy. (Zdroj: Tv Joj/Facebook)

BRATISLAVA - Už sú traja! Herečka Viki Ráková (33), ktorá sa len nedávno vrátila do jojkárskeho seriálu Panelák, prežíva najkrajšie chvíle svojho života. Dnes sa totiž stala prvýkrát mamou. Svojmu partnerovi Róbertovi Lakatosovi (40), ktorý pôsobí ako hudobný riaditeľ košického divadla Thália, porodila synčeka. Chlapček dostal netradičné maďarské meno.

Viki Ráková a jej partner Róbert Lakatos majú obrovský dôvod na radosť. Dvojici sa totiž dnes narodilo ich prvé dieťatko. Herečka šťastnú novinu oznámila nepriamo - na svoj profil na sociálnej sieti Facebook zavesila obrázok srdiečka s nápisom It‛s a boy (Je to chlapec).

Napokon túto informáciu potvrdila aj brunetkina fanúšikovská stránka. „Dnes sa Viki narodil prvý synček, Bendegúz. Gratulujeme,“ objavilo sa na internete. Zaujímavosťou je, že rovnaké meno má aj jedno z diel spisovateľa Janka Chalúpku. 

„Je to veľký zázrak a neuveriteľne silný pocit priviesť na svet dieťa. Išlo to veľmi rýchlo. Ani som sa nespamätala a malý bol na svete. V podstate za 3 hodinky sme boli po všetkom. Malý je zdravý, krásny a ja som neopísateľne šťastná,“ povedala pre Topky.sk Ráková. Čerstvej mamičke aj jej dieťatku prajeme všetko dobré!

Viki Ráková pridala na sociálnu sieť Facebook obrázok srdiečka, ktorý prezrádza, že sa jej narodil synček.
Zobraziť galériu (5)
Viki Ráková pridala na sociálnu sieť Facebook obrázok srdiečka, ktorý prezrádza, že sa jej narodil synček.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu