Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Viki Ráková zo Susedov: Takéto telo skrýva pod šatami!

Viki Ráková Zobraziť galériu (9)
Viki Ráková

BRATISLAVA - Viki Ráková je už roky spojená s dvojicou Marcin - Kraus, s ktorými najprv vystupovala v relácii Hurikán a nakoniec začali vyrábať úspešný seriál Susedia. Od svojich začiatkov na televíznych obrazovkách stihla vymeniť priateľa a porodiť syna Bendegúza. Napriek tomu má stále postavičku, ktorá poteší nejedno mužské oko.

Viki Ráková sa narodila 15. marca 1981. Študovala na VŠMU a je stálym hosťom maďarského národnostného divadla Thália v Košiciach. Na televíznych obrazovkách sa prvýkrát objavila ešte ako študentka v silvestrovskom vydaní Hurikánu.

Viki Ráková zo Susedov:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Neskôr sa László a František stali hrdinami Susedov rovnako s manželkami Ildikó a Zuzanou. Prvá časť sa na Markíze objavila v roku 2006 a boli odvysielané tri série. Potom sa cesty dvojice Marcin - Kraus rozišli a nové časti prišli až v roku 2018. 

Medzitým si Viki zahrala v Paneláku, kde hrala diametrálne odlišnú postavu, ktorá divákmi nebola prijatá až tak vrelo ako popletená Ildikó. Potom s Andym Krausom hrali v seriáli Kutyil s r. o. A nakoniec sa takmer na 8 rokov z obrazoviek vytratila, nakrátko sa ešte mihla v Paneláku. 

Viki Ráková,
Zobraziť galériu (9)

V súkromnom živote prišiel rozchod s výtvarníkom Lászlóm približne v čase, keď skončila v Paneláku. Po piatich rokoch ukončili svoj vzťah a rodinu si už Viki zakladala s niekým iným. V lete 2014 sme zistili, že brunetka je tehotná s hudobníkom Róbertom Lakatosom, ktorý pôsobil v divadle Thália ako hudobný riaditeľ. V roku 2015 herečka porodila syna s menom Bendegúz. 

Viki Ráková zo Susedov:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram VR)

Hoci je už mamou a dnes oslavuje 38 rokov, Viki sa stále môže pýšiť peknými krivkami. Svoje telo neodhaľuje často, ale keď tak naposledy urobila, mnohým určite padli sánky. Aha, čo skrýva pod šatami!

Viki Ráková zo Susedov:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram V.R.)

Viac o téme: Viki Ráková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu