Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prominentný žúr: Playmate ukázala tehotenské bruško, pestrofarebná Pallová a pani Sajfová len v deravej mikine!

Jana Mináriková, Alena Pallová, Veronika Cifrová Ostrihoňová Zobraziť galériu (22)
Jana Mináriková, Alena Pallová, Veronika Cifrová Ostrihoňová

BRATISLAVA - Pri príležitosti 10-tych narodenín Topiek a odovzdávania cien Telkáč roka 2017 sa v jednom z podnikov v centre Bratislavy uskutočnila párty, ktorej sa zúčastnili aj viaceré slovenské celebrity. Pozornosti neunikla Najobľúbenejšia redaktorka Veronika Cifrová Ostrihoňová (29), ktorá si ocenenie prišla prevziať v deravej mikine. Obrovský záujem svojím pestrofarebným outfitom vzbudila aj celebritná lekárka Alena Pallová (37) a pohľady prítomných si bezpochyby užila i budúca mamička Jana Mináriková (36).

Telkáč roka 2017 (oprava)

V stredu večer sa v jednom z bratislavských klubov uskutočnilo slávnostné udeľovanie cien Telkáč roka 2017, ktoré bolo zároveň spojené aj s 10-tym výročím vzniku internetového portálu Topky.sk. Túto príležitosť si nenechalo ujsť mnoho známych tvárí zo slovenského šoubiznisu, medzi ktorými samozrejme nechýbali ani víťazi jednotlivých kategórií.


Anketa Telkáč roka 2017: Ocenenia sú oficiálne rozdané!


O pozornosť sa napríklad postarala – Najobľúbenejšia redaktorka – Veronika Cifrová Ostrihoňová, ktorá si vzácne ocenenie prišla prevziať v spoločnosti svojho manžela, moderátora Mateja „Sajfu“ Cifru. Sympatická blondínka aj tentoraz zaujala skutočne originálnym kúskom oblečenia, ktorý pozostával z dlhej maxi mikiny posiatej miniatúrnymi dierkami. Hoci ide o vec vkusu a „bežný“ človek by v takomto outfite vyzeral naozaj čudne, musíme uznať, že Veronike, ktorá je známa svojským štýlom obliekania, sa hodil priam dokonale.

Najobľúbenejšia redaktorka Veronika Cifrová Ostrihoňová prišla na odovzdávanie Telkáča roka 2017 v takejto maxi dierkovanej mikine.
Zobraziť galériu (22)
Najobľúbenejšia redaktorka Veronika Cifrová Ostrihoňová prišla na odovzdávanie Telkáča roka 2017 v takejto maxi dierkovanej mikine.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Svojím outfitom doslova hypnotizovala oči prítomných aj celebritná lekárka Alena Pallová. Tá totiž zvolila pestrofarebnú kombináciu viacerých šik kúskov, ktoré z nej vyčarovali hotovú femme fatale večera. Zaujímavým výberom oblečenia bola táto štýlová dáma skrátka ako vždy bezkonkurenčná!

Doktorka Alena Pallová očarila takýmto zaujímavým trendy outfitom.
Zobraziť galériu (22)
Doktorka Alena Pallová očarila takýmto zaujímavým trendy outfitom.

Na prominentnom žúre sa objavila aj playmate Jana Mináriková, ktorá je momentálne v radostnom očakávaní. Známa plavovláska v obtiahnutých šatách so zvieracím vzorom tak všetkým ukázala svoje rozkošné rastúce bruško a tehotenské krivky. Ako nám nedávno prezradila, jej prvý potomok by sa mal vypýtať na svet v deň jej narodenín – a teda 17. augusta. Pozrite, ako to budúcej mamičke pristalo!

V priliehavých šatách predviedla Jana Mináriková svoje tehotenské krivky.
Zobraziť galériu (22)
V priliehavých šatách predviedla Jana Mináriková svoje tehotenské krivky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Ktoré ďalšie známe tváre sa objavili na akcii, si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Alena PallováJana MinárikováVeronika Cifrová OstrihoňováTelkáč roka 2017
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu