Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Známa slovenská tehuľka šokovala sexi outfitom: Fúha, toto chcelo odvahu!

Jana Mináriková Zobraziť galériu (27)
Jana Mináriková

BRATISLAVA – Sexi za každých okolností! Bývalá playmate Jana Noland Mináriková (36), ktorá sa pred 10 rokmi zviditeľnila vďaka účinkovaniu v televíznej šou AHA - Dvaja v tom, kde robila spoločnosť kaderníkovi Pavielovi Rochynakovi, už niekoľko rokov žije v ústraní. Presťahovala sa za veľkú mláku, našla si tam životnú lásku a s manželom aktuálne čaká prvé bábätko. V piatok večer sa však objavila v spoločnosti a všetkým vďaka svojmu outfitu vyrazila dych.

Hoci o bývalej playmate Jane Minárikovej, ktorá žila roky za veľkou mlákou, dlhšie nebolo počuť, v poslednom čase sa objavuje opäť v spoločnosti. Naposledy sme ju mohli vidieť v piatok v istej galérii v bratislavskej Rači, kde sa konala módna šou návrhárky Daniely Kralevich. Tá predviedla limitovanú letnú bielu kolekciu summer doll, ako aj luxusnú bielizeň či honosné plesové róby. Módnu šou si prišlo pozrieť viac ako sto hostí, medzi ktorými nechýbali ani známe tváre.

Jednou z nich bola aj spomínaná Jana Mináriková, ktorá zaujala nielen rastúcim tehotenským bruškom, ale aj poriadne sexi outfitom. Blondínka si totiž obliekla čierne čipkované minišaty, ktoré zvýraznili nielen jej nadupaný dekolt a štíhle nohy, ale takmer odhalili aj jej zadoček. Napriek tomu, že je Mináriková v pokročilom štádiu tehotenstva, zvolila nielen dráždivé minišaty, ale aj topánky na poriadne vysokom podpätku. Jednoducho chce byť sexi aj s tehotenským bruškom, čo sa jej rozhodne podarilo a v ten večer sa nedala prehliadnuť.

Okrem nej v ten večer zaujala holým bruškom a sexi topom aj speváčka Natália Hatalová. Rovnako tak sexi outfit predviedla i moderátorka Martina Mečiarová, či moderátorka a podnikateľka Kristína Kormúthová. Fotografie z akcie si môžete pozrieť v našej GALÉRII»

Viac o téme: Jana Mináriková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu