Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Evelyn zahviezdila v Let's Dance a teraz: Nový džob v Markíze!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (14)
Eva Evelyn Kramerová

BRATISLAVA - Býva už akýmsi zvykom, že Markíza do nových projektov obsadzuje svoje overené tváre. Inak to nie je ani v prípade komičky Eve Evelyn Kramerovej. Rovnako ako Vladovi Kobielskemu (42), aj jej televízia po zahviezdení v Let's Dance ponúkla nový džob. Aha, čo bude robiť!

Účasť vo veľkej šou Markízy je pre mnohé známe tváre hotovou výhrou. Je totiž veľmi pravdepodobné, že ich spolupráca s televíziou týmto nekončí. V Záhorskej Bystrici je totiž už akýmsi zvykom, že tváre, ktoré u nich zahviezdili v jednom projekte, neskôr obsadia aj do ďalších. 

Veď v poslednom období prišiel takouto cestou k novému džobu spevák Lukáš Adamec, ktorý vďaka účasti v Tvojej tvári získal post moderátora relácie Koleso šťastia. Speváčka Emma Drobná po spievaní zas pokračovala zvŕtaním sa v šou Let's Dance. Hercov z tanečného projektu zas oslovili do seriálu Oteckovia a víťaz Vlado Kobielsky bude čoskoro moderovať novú reláciu Stena. 


Nová svetová šou na Markíze: Meno moedrátora vás šokuje!


A na prázdno neobišla ani komička Eva Evelyn Kramerová. Tá podľa našich najnovších informácií dostala angažmá v obľúbenom markizáckom seriáli Horná Dolná. „Evelyn sa stane trvalou súčasťou Hornej Dolnej. Presne, o akú postavu pôjde, sa diváci budú môcť dozvedieť už čoskoro na Tv Markíza,“ prezradila Topkám PR manažérka Markízy Lenka Horáková.

Oslovili sme v tejto súvislosti aj samotnú herečku. „Áno, som veľmi šťastná, že môžem byť súčasťou tohto projektu,“ povedala nám natešená Evelyn a doplnila: „Je to nová skúsenosť, ktorá verím, že ma veľa naučí.“ Zaujímalo nás tiež, ako sa jej pracuje s ostrieľanými hviezdami. „Hrám najviac s Peťkou Polnišovou, ktorú mám veľmi rada, ale každý člen štábu a aj herci sú tam mimoriadne milí,“ dodala Kramerová. Novú časť Hornej Dolnej si môžete pozrieť dnes večer na Markíze.

Eva Evelyn Kramerová je novou trvalou súčasťou seriálu Horná Dolná.
Zobraziť galériu (14)
Eva Evelyn Kramerová je novou trvalou súčasťou seriálu Horná Dolná.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Horná DolnáEva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu