Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Obrovský šok! Zomrel najdôležitejší muž markizáckej Let's Dance

Igor Jágerský Zobraziť galériu (3)
Igor Jágerský (Zdroj: TASR - Štefan Puškáš)

BRATISLAVA - Slovenský tanečný, ale aj televízny svet zažil v týchto dňoch obrovský šok! Náš asi najznámejší slovenský tréner spoločenských tancov Igor Jágerský (†57), ktorý na Slovensko priniesol obľúbenú šou Let's Dance, náhle zomrel. Na sociálnej sieti Facebook sa hromadia slová sústrasti.

Igor Jágerský bol v slovenskom tanečnom svete známy predovšetkým ako tréner spoločenských tancov. Málokto vie, že práve vďaka nemu sa na televízne obrazovky dostala obľúbená šou Let's Dance, v zákulisí ktorej aj sám pôsobil. 

Ako informuje Plus 7 dní, tanečný tréner zomrel. Stalo sa tak včera. Na sociálnej sieti odvtedy pribúdajú slová sústrasti. „Dnes sme... Zajtra preč... Igor, budeš chýbať v našej spoločnosti. Tvoj úsmev, pozitívna energia, zmysel pre humor, vášeň pre tanec... Opäť sa stretneme na nejakých medzihviezdnych majstrovstvách! Odpočívaj v pokoji kamarát môj,“ napísala jedna z jeho kamarátok. 

Tanečník pred pár dňami skolaboval na tanečnej súťaži v Košiciach, kde sedel v porote. „Dnes, 19. 6. 2018 v dopoludňajších hodinách nás vo veku 57 rokov opustil Ing. arch. Igor Jágerský. Po nevoľnosti na súťaži v Košiciach dňa 9. 6. bol hospitalizovaný a následne operovaný. Jeho organizmus však po 10 dňoch prehral boj o život,“ informovala o smutnej udalosti kolegyňa Vlaďka Kleinbergová. Rodine a blízkym vyjadrujeme úprimnú sústrasť!

Viac o téme: Let's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu