Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Slovenská moderátorka si nechala napichať pery: FOTO tesne po zákroku!

Erika Bugárová Zobraziť galériu (11)
Erika Bugárová (Zdroj: Instagram)

PEZINOK - Aj napriek tomu, že finalistka Miss Slovensko 2016 a nová moderátorská posila Fashion TV Erika Bugárová (22) disponuje dostatočne peknými črtami tváre, stále zrejme nebola so sebou dostatočne spokojná. Blondínka sa totiž v týchto dňoch rozhodla podstúpiť skrášľujúci zákrok a nechala si napichať svoje pery. No a my sme boli pri tom!

Erika Bugárová - pery

Erika Bugárová začala mútiť vody nášho šoubiznisu pred dvomi rokmi, keď sa dostala do finálovej zostavy Miss Slovensko. No i keď súťaž nevyhrala, na očiach verejnosti sa udržala aj naďalej. Obrovský úspech zožala napríklad aj začiatkom uplynulého týždňa, kedy jej Gabriela Drobová na Bratislavských módnych dňoch oficiálne oznámila, že sa stala novou moderátorkou Fashion TV.

Aj na základe toho sa zrejme blondínka v týchto dňoch rozhodla zveriť sa do rúk celebritnej lekárky Aleny Pallovej, u ktorej podstúpila jeden z najpopulárnejších skrášľujúcich zákrokov – a teda zväčšenie pier pomocou kyseliny hyalurónovej. "Erike sme na zväčšenie a úpravu pier použili produkt Juvéderm Volbella, ktorý je špeciálne určený pre výplň pier a jemných vrások. Jeho jedinečný pomer viskozity a elasticity je prispôsobený práve týmto tkanivám a zabezepčuje maximálne prirodzené výsledky a dlhotrvajúci účinok," prezradila Topkám Pallová.

Erika Bugárová sa zverila do rúk celebritnej lekárky Aleny Pallovej.
Zobraziť galériu (11)
Erika Bugárová sa zverila do rúk celebritnej lekárky Aleny Pallovej.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Pri pohľade na fotografiu tesne po aplikácii musíme uznať, že pani doktorka presne odhadla hranicu prirodzenosti. Erikine pery pôsobia naozaj decentným dojmom a na prvú šupu by zrejme ani len nikto netipol, že podstúpila nejaké vylepšenie. Veď schválne, všimli by ste si to?

Erikine pery vyzerali tesne po zákroku veľmi prirodzene.
Zobraziť galériu (11)
Erikine pery vyzerali tesne po zákroku veľmi prirodzene.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Nová moderátorka Fashion TV Erika Bugárová sa teší z nových šťavnatých pier.
Zobraziť galériu (11)
Nová moderátorka Fashion TV Erika Bugárová sa teší z nových šťavnatých pier.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Erika Bugárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu