Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Bývalá playmate Mináriková čaká bábätko: Vieme, kedy sa má narodiť!

Jana Noland Mináriková Zobraziť galériu (11)
Jana Noland Mináriková

BRATISLAVA - Priznala sladké tajomstvo! Playmate Jana Noland Mináriková (36 ), ktorá sa pred 10 rokmi preslávila účinkovaním v televíznej šou AHA - Dvaja v tom, kde robila spoločnosť kaderníkovi Pavielovi Rochynakovi, už niekoľko rokov žije v ústraní. Presťahovala sa za veľkú mláku a našla si tam životnú lásku, vydala sa a teraz sa teší ďalšej novinke vo svojom živote. Bude mamou a topkám priznala, kedy sa stane mamou.

Prežíva najšťastnejšie chvíle! O bývalej playmate Jane Minárikovej už dlhšie nebolo počuť. Pred dvoma rokmi sa nám však podarilo zistiť, že sa z plavovlásky stala vydatá pani. Presne 27. júla  2016 známa Slovenka povedala áno americkému priateľovi Thomasovi Nolandovi na slnečných Bahamách.

Najnovšie má dvojica opäť dôvod na radosť. Po dvoch rokoch manželstva je totiž Jana tehotná. Dokonca topkám priznala, kedy sa radostnú novinu dozvedela a aj to, kedy sa má ich prvé spoločné dieťatko narodiť. „Bábätko som dostala na Vianoce. Privediem ho na svet na svoje narodeniny,“ prezradila Mináriková, ktorá  sa narodila 17. augusta. V lete tak oslávi nielen svoje 37. narodeniny, ale aj narodenie prvého potomka. Budúcim rodičom gratulujeme!

Viac o téme: Jana Mináriková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu