Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Obrovská tragédia v rodine sexi Twiinsiek: Dom vyhorel do tla!

Daniela a Veronika Nízlové Zobraziť galériu (7)
Daniela a Veronika Nízlové (Zdroj: Jan Zemiar)

ČATAJ - Tak toto nikto nečakal! Krásne sestry Daniela a Veronika Nízlové (31) sú známe tým, že sú večne pozitívne naladené a život si užívajú plnými dúškami. Obe dámy sú však i citlivé a empatické, čo dokázali aj pred pár dňami, keď vystupovali na benefičnom koncerte v Čataji, kde týmto spôsobom podporili mladú rodinu, ktorá prišla o strechu nad hlavou. Keď sme sa zaujímali, prečo sa pravidelne zúčastňujú podobných charitatívnych akcií, brunetky nás poriadne prekvapili priznaním, že majú s podobným nešťastím osobnú skúsenosť...

Rovnakému nešťastiu ako rodina Repových totiž v detstve musela čeliť aj ich stará mama. „Je tam súcit, lebo našej starej mame sa stalo to isté, keď bola malá. Bolo ich 5 súrodencov, meter snehu, úplná zima a dom im tiež vyhorel úplne do tla. V podstate im zostali iba tie veci, ktoré mali práve na sebe. Je to naozaj veľká tragédia, takže keď sa dá pomôcť, prečo nie,“ povedali nám dvojičky, keď sme ich spýtali, prečo prijali pozvanie vystupovať, hoci sa o akcii dozvedeli na poslednú chvíľu.

TWiiNS - benefičný koncert Čataj
Repovci, ktorých sa sestry rozhodli podporiť, prišli o dom pred pár dňami, keď im nešťastnou náhodou skratoval televízny prijímač a zapríčinil obrovský požiar. Ten, bohužiaľ, už nedokázal zastaviť ani zásah hasičov a rodina tak prišla o všetko. Podobne ako oni, i starká sympatických speváčok zostala odkázaná na pomoc cudzích ľudí.

Napriek smutnej udalosti sa dievčatá na koncerte postarali o výbornú náladu všetkých prítomných divákov.
Zobraziť galériu (7)
Napriek smutnej udalosti sa dievčatá na koncerte postarali o výbornú náladu všetkých prítomných divákov.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Vždy treba pomáhať, človek nikdy dopredu nepozná svoj osud. Nikdy nevieme, či sa neocitneme v podobnej situácii,“ zhodli sa dievčatá, ktoré sú známe tým, že sa podobných dobročinných akcií zúčastňujú pravidelne, a to i napriek tomu, že sú poriadne pracovne vyťažené. 

Viac o téme: TwiinsDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu