Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Panika sexi TWiiNS na letisku: Minúty hrôzy... Policajný pes ucítil v ich kufri niečo zakázané!

Veronika a Daniela Nízlové z dua TWiiNS. Zobraziť galériu (9)
Veronika a Daniela Nízlové z dua TWiiNS. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA/MIAMI - Vo štvrtok večer sa v jednom z bratislavských nákupných centier otváral nový obchod známej značky prístrojov na zahrievanie tabaku. Akciu si nenechalo ujsť mnoho známych tvárí. Medzi nimi ani speváčky Veronika (32) a Daniela (32) Nízlové z dua TWiiNS, ktoré tento rok stihli už niekoľko dovoleniek - naposledy v Turecku a na Miami. Práve tam zažili minúty hrôzy. Policajný pes na letisku totiž ucítil v ich kufri niečo zakázané!

Najznámejšie slovenské dvojičky tento rok absolvovali už niekoľko zahraničných pobytov. Len pred pár dňami sa vrátili z dovolenky v Turecku, kde boli spolu s Dámskym klubom, a niekoľko týždňov predtým trávili na slnečnom Miami. Práve odtiaľ si priniesli aj pomerne kuriózny zážitok. 

Twiins IQOS

„Keď sme prileteli a kontrolovali kufre, vždy tam behá nejaký psík, ktorý čmuchá drogy alebo niečo teda pravdepodobne zlé a začal štekať pri našom kufri,“ prezradila pre Topky.sk Daniela Nízlová, ktorá v tom momente myslela na to najhoršie. „Hneď som sa zľakla, že panebože... Spomenula som si na film Denník Bridget Jonesovej, ako bola v Thajsku, že jej niekto prihodil drogy do kufra. Čo ti prvé napadne? Strašne sme sa báli, strašný stres,“ netajili dievčatá. 

Nakoniec to však nebolo také zlé, ako si mysleli. „Otvorila som kufor a pani policajtka hovorila, že ten psík hľadá len mäso. Potom sme si uvedomili, že sme tam mali niekde zabudnutú bagetku salámovú. Tak nám odhľahlo. Všetci sme sa na tom potom smiali,“ prezradili nám TWiiNS, ktoré si tak zabudnutou bagetkou vyrobili nezabudnuteľnú príhodu. Viac o ich plánoch na leto a čo nové chystajú v práci, sa dozviete vo videu vyššie!

Veronika a Daniela Nízlové z dua TWiiNS boli v máji na slnečnom Miami.
Zobraziť galériu (9)
Veronika a Daniela Nízlové z dua TWiiNS boli v máji na slnečnom Miami.  (Zdroj: Instagram TWiiNS)

Viac o téme: TWiiNSDaniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu