Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mudrlant dr*lý: Takýmto nechutným úrazom sa Sajfa chváli!

Matej Sajfa Cifra Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra (Zdroj: PR, Tomáš Thurzo)

BRATISLAVA - Moderátor Matej Sajfa Cifra (38) si aktuálne so svojou manželkou Veronikou Ostrihoňovou (28) vychutnáva krásy Dubaja. Dvojica je v Spojených Arabských Emirátoch len tretí deň, no za ten čas si už stihla vychutnať aj hriešne drahý prezidentský apartmán, ktorý pravidelne využíva Kim Kardashian. Rozprávkovú dovolenku manželov však poznačila nepríjemná nehoda. Známy Slovák sa na sociálnej sieti pochválil nechutným úrazom a v zlosti sám seba označil "mudrlantom dr*lým". Pozrite, čo vyviedol!

Matej Sajfa Cifra je v poslednom období známy tým, že svoj život mapuje vlogmi. Všeto zaujímavé, čo sa mu udeje, zachytáva na kameru a videá následne vešia na youtube. A jeho kanál si už našiel aj celkom slušnú základňu skalných fanúšikov. Tí, samozrejme, očakávajú zaujímavé výstupy aj z jeho aktuálnej dovolenky v Dubaji. 

Sajfa to dobre vie, a preto si do kufra zabalil potrebnú techniku. No práve to sa mu už v prvých dňoch pobytu stalo „osudným“. Keď totiž chcel svojim sledovateľom dožičiť exkluzívne zábery zo 17. poschodia hotela, nepríjemne sa zranil. Úrazom sa „pochválil“ na sociálnej sieti Instagram. 

Matej Sajfa Cifra sa na Instagrame pochválil zraneným prstom.
Zobraziť galériu (6)
Matej Sajfa Cifra sa na Instagrame pochválil zraneným prstom.  (Zdroj: Instagram M.S.C.)

„Prvý dronový úraz. Zas som hral frajera, že vyletím z izby na 17. poschodí, ale ako som vyletel, tak som sa po*ral a že rýchlo naspäť do izby, kde som ho chcel chytiť do ruky - #mudrlant #dr*lý -“ napísal Sajfa k fotke, ktorá zachytáva jeho zranený prst. Pohľad na krvou podliaty necht, však nebol vôbec príjemný. Veď pozrite sami!

Zranenie Mateja Sajfu Cifru vyzerá naozaj nepríjemne.
Zobraziť galériu (6)
Zranenie Mateja Sajfu Cifru vyzerá naozaj nepríjemne.  (Zdroj: Instagram M.S.C.)

Viac o téme: SajfaMatej Cifra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu