Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Silvester Martina Nikodýma: Oddych s rodinou bude musieť prerušiť!

Martin Nikodým Zobraziť galériu (5)
Martin Nikodým (Zdroj: TASR/Michal Svítok)

BRATISLAVA - Slovenský moderátor Martin Nikodým sa chystá pred Silvestrom s deťmi na lyže. Oslavu nového roka však bude tráviť pracovne.

„Na Silvestra si odbehnem, lebo budem moderovať jednu akciu, no potom sa za nimi zas vrátim,“ prezradil. Za zimnými radovánkami najradšej chodí do Tatier a do Jasnej. „Jasná je lepšia a lepšia. Tam som sa s otcom ako dieťa sám učil lyžovať. Na Chopku a na Bielej Púti. Vtedy to tam vyzeralo trošku inak. Boli tam také vleky, ktoré vás vystrelili vždy tak dva metre dopredu, a keď ste spadli, tak vás vlekár už druhý raz nepustil. Teraz už sú tam úplne iné podmienky. Jasná je podľa mňa veľmi fajn stredisko. A keď vyjde počasie, tak je to úplná bomba,“ poznamenal Nikodým, ktorý v ostatných dvoch rokoch prepadol aj bežkám.

„K bežkovaniu sa začínam každý rok viac a viac preklápať a bavia ma stále viac. Začiatky sú ťažké, kým na to človek príde, ale dať si potom takých dobrých 15 - 16 kilometrov na bežkách, z toho mám úplne iný pocit, ako keď som len na lyžiach. Lyžovanie, samozrejme, neeliminujem, lyžujem stále. No minulý rok sme boli napríklad v Jasnej a ja som okolo nejakej druhej odišiel zo svahu, už ma to nebavilo, kopec bol nejaký zľadovatený, neboli tam skrátka dobré podmienky. Povedal som si, že sa idem prezuť do bežiek a idem si dole na lúku zabežkovať a tam som sa potom dorazil,“ prezradil obľúbený moderátor.

Viac o téme: Martin Nikodým
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu