Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tak tá je odvážna: Známa kráska sa v zime vonku pretŕča len v spodnom »prádielku«!

Ľubica Štepánová Zobraziť galériu (4)
Ľubica Štepánová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Je vám zima? Už viac nebude! Pri pohľade na telo sexi Slovenky Ľubice Štepánovej (30) vám totiž zostane teplo aj v týchto mrazivých dňoch. Neuveríte, akým odvážnym záberom sa modelka pochválila na internete!

Titul kráľovnej krásy síce získala pred piatimi rokmi, no stále ho reprezentuje lepšie a lepšie. Reč je o šarmantnej Miss Universe 2012 Ľubici Štepánovej, ktorá sa v dokonalej fyzickej kondícii udržiava dodnes. Stále sa totiž môže pýšiť nielen peknou tváričkou, ale aj priam ukážkovou  figúrou.

Dôkazom môže byť jej aktuálna fotografia, ktorou sa blondínka pochválila na svojom Instagrame. Ľubka sa tentoraz cvakla len v spodnom „prádielku“, v ktorom predviedla azda všetky svoje tromfy. Za pozornosť stoja najmä jej sexi krivky a postavička, ktorá je snáď ešte viac vymakaná, ako keď si domov odniesla cennú korunku. 

Veľké plus má modelka aj za odvahu. Kráska si totiž takto zapózovala na otvorenom balkóne – a to aj napriek tomu, že vonku už dávno zavládla treskúca zima. Veď pozrite na ňu!

Viac o téme: Ľubica Štepánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu