Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Sexuálne zneužívaná česká kráska: Bulímia a ťažké depresie!

Sexuálne zneužívaná česká kráska prehovorila o svojej desivej minulosti. Zobraziť galériu (4)
Sexuálne zneužívaná česká kráska prehovorila o svojej desivej minulosti. (Zdroj: Instagram H.H.)

PRAHA - Minulosť, ktorá vás zamrazí! Helena Houdová (38), ktorá v uplynulých mesiacoch prezradila, že už ako malá bola sexuálne obťažovaná, vyšla v týchto dňoch na verejnosť s ďalším desivým tajomstvom. Pred kamerami totiž otvorene porozprávala o bulímii a ťažkých depresiách. Poruchu príjmu potravy tajila pred svetom neuveriteľných 26 rokov!

Bývalá modelka a Miss ČR 1999 Helena Houdová si v minulosti prešla hotovým peklom. Okrem toho, že sa stala obeťou sexuálneho obťažovania – a to už ako 4-ročné dievčatko, sa totiž v mladom veku musela popasovať aj s inými traumatickými zážitkami. Kráska svoju desivú minulosť poodhalila v relácii s názvom 13. komnata.


Sexuálne zneužitá ako 4-ročné dievčatko: Známa Češka vykričala svoju bolesť do sveta!


„Mala som v puberte depresie. Nevedela som, kam patrím. Nebola som schopná prijať samu seba,“ priznala na obrazovkách Českej televízie Helena. Blondínka, ktorá kedysi pracovala pre prestížne značky a pózovala pre svetové módne časopisy, ďalej v rozhovore prezradila, že práve depresie odštartovali aj ďalšie vážne problémy.

„Prešla som si obdobím bulímie. Nikdy by som nepriznala, že sa také niečo deje. Na to sú také finty, že zvraciate po každom jedle, a to sa dá veľmi ľahko utajiť, keď si sama na záchode,“ povedala s tým, že nikto o jej stavoch nevedel. Houdová v závere dodala, že bulímiu sa jej nakoniec podarilo poraziť, keď mala 15 rokov.

Bývalá kráľovná krásy je už dnes trojnásobnou mamou a z modelingu presedlala na výživové poradenstvo. Hoci o týchto ťažkých životných skúsenostiach mlčala až tri desaťročia, dnes o tom otvorene rozpráva a snaží sa tak pomôcť aj iným ženám s podobným osudom.

Bývalá kráľovná krásy Helena Houdová v mladosti trpela ťažkými depresiami a bulímiou.
Zobraziť galériu (4)
Bývalá kráľovná krásy Helena Houdová v mladosti trpela ťažkými depresiami a bulímiou.  (Zdroj: Instagram H.H.)

Viac o téme: Helena Houdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu