Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Z tanečníka z Let's Dance je pracháč: Ťahá to už aj so svetoznámou miliardárkou

Erik Ňarjaš Zobraziť galériu (5)
Erik Ňarjaš (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA – Toto mnohým vyrazí dych! Erik Ňarjaš je divákom známy ako profesionálny tanečník, ktorý sa zviditeľnil v markizáckej šou Let's Dance. Zrejme ale málokto tušil, čím sa živí naozaj a čo je jeho biznis. To, že je z neho pracháč, ktorý vedie spoločnosť s obratom cez 100 miliónov eur, by zrejme netipoval nik. Okrem toho to začal ťahať aj so svetoznámou miliardárkou Viktoriou Swarovski (24).

Nejde však o žiadny nový vzťah medzi známym Slovákom, ktorý v Let's Dance tancoval s našou bývalou úspešnou tenistkou Danielou Hantuchovou, a dedičkou miliónového kryštálového impéria, ale o ich nové pracovné partnerstvo. Tí, čo Viktóriu poznajú, totiž vedia, že sa tento rok v Taliansku vydala za finančníka Wernera Muerza.

Erik nie je úspešný iba v tanci, ale aj vo finančnej a biznis sfére. Iba málokto o ňom vie, že aktuálne vedie globálnu platobnú inštitúciu s obratom cez 100 miliónov eur, ktorá poskytuje platobný systém pre akýkoľvek druh e-shopov a online biznis.

Prednedávnom pomáhal Ňarjaš aj v nemeckej šou Let's Dance, kde sa zoznámil s dedičkou miliardového impéria Viktoriou Swarovski. Ako vidieť na fotografii, obaja si spolu super rozumejú aj v súkromí. Topkám sa podarilo zistiť, že teraz s ňou chystá spoluprácu s jej e-shopom.

Zaujímalo nás, ako sa vôbec k finančnému biznisu dostal. „K tomuto biznisu som sa dostal takpovediac náhodne, vo finančnej skupine, kde som predtým pracoval, som zarobil peniaze môjmu terajšiemu partnerovi a tak ma zobral do biznisu. Vždy ma bavil online svet, no naplno som sa mu začal venovať pred piatimi rokmi, keď som vstúpil do firmy ako country manažér, neskôr generálny riaditeľ a spolumajiteľ. Aktuálne vediem globálnu platobnú inštitúciu, poskytujeme platobný systém ako platba kartou, či e-banking pre viac ako 500 e-shopov v Európskej únii, Rusku a Ukrajine a tečie cez nás cez 100 miliónov eur,“ prezradil nám mladý úspešný biznismen Erik. Klobúk dole pred ďalším úspešným Slovákom, ktorý robí dobré meno nielen sebe, ale aj našej krajine v zahraničí.

Erik Ňarjaš s miliardárkou Victoriou Swarovski.
Zobraziť galériu (5)
Erik Ňarjaš s miliardárkou Victoriou Swarovski.

Viac o téme: Erik Ňarjaš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu