Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Porotcovia jojkárskej šou Miliónový tanec po 13 rokoch opäť spolu: Aha, dnes vyzerajú... HROZNE!

Porotcovia jojkárskej šou Miliónový tanec - Jaro Bekr, Tony Moisés, Fredy Ayisi a Svetlana Sopková. Zobraziť galériu (12)
Porotcovia jojkárskej šou Miliónový tanec - Jaro Bekr, Tony Moisés, Fredy Ayisi a Svetlana Sopková. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Diváci televízie Joj si určite pamätajú na prvú tanečnú šou na Slovensku - Miliónový tanec. Víťaz vtedy mohol vyhrať tanečný kurz priamo na newyorskom Broadwayi. Projektom vtedy sprevádzal moderátor Vlado Voštinár s kolegyňou Lenkou Čvirikovou Hriadelovou a na súťažiacich odborným okom dozerala porota v zložení - Jaro Bekr, Tony Moisés, Fredy Ayisi a Svetlana Sopková. Štvorica sa po 13 rokoch opäť stretla... A vyzerala hrozne!

V stredu večer sa v známej bratislavskej tanečnej škole na nábreží Dunaja konala detská párty s názvom Miliónový Halloween. Akcia sa niesla v duchu dávnej jojkárskej šou Miliónový tanec, ktorú moderovala dvojica Vlado Voštinár a Lenka Čviriková Hriadelová. Odvtedy už ubehlo dlhých 13 rokov a obávaní porotcovia z tanečnej šou sa opäť stretli. 

Fredy Ayisi stavil na strašidelný halloweensky kostým, Svetlana Sopková bola fialová bosorka s pavučinou na lícach.
Zobraziť galériu (12)
Fredy Ayisi stavil na strašidelný halloweensky kostým, Svetlana Sopková bola fialová bosorka s pavučinou na lícach.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Do tanečnej sály dorazili Fredy Ayisi, Svetlana Sopková, Tony Moisés aj Jaro Bekr. A všetci, až na posledného menovaného, vyzerali doslova hrozne... Teda skôr hrozivo. Keďže išlo o halloweensku párty, do spoločnosti prišli v maskách. Fredy stavil na strašidelný kostým s krvavou tvárou, Svetlana bola bosorka s pavučinou na tvári a Tony... Ten si nafarbil tvár na bielo a cez oko si nakreslil čiernu hviezdu.

V tanečnej škole na nábreží Dunaja sa po dlhých 13 rokoch stretli všetci porotcovia jojkárskej šou Miliónový tanec.
Zobraziť galériu (12)
V tanečnej škole na nábreží Dunaja sa po dlhých 13 rokoch stretli všetci porotcovia jojkárskej šou Miliónový tanec.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Fredy AyisiTony MoisésMiliónový tanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu