Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Jojka naštvala divákov: Toto naozaj nikto nečakal!

Televízia Joj Zobraziť galériu (11)
Televízia Joj (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Podpásovka! Diváci televízie Joj ostali v stredu večer nepríjemne prekvapení. Obľúbený seriál Za sklom totiž kompetentní zrazu stiahli z vysielania. Fanúšikovia tohto počinu tak sedeli pred obrazovkami zbytočne. Zaujímalo nás, prečo ho vedenie zrazu nedalo do vysielania. Aký je dôvod zmeny vysielacieho času?

Priaznivci seriálu Za sklom sú po strede na Jojku poriadne nahnevaní. Stanica totiž tento počin nečakane stiahla z vysielania a vytočila tak množstvo divákov. Napriek tomu, že minulý týždeň odvysielala prvú časť druhej série, ľudia si v stredu večer k obrazovkám sadli zbytočne, svojho obľúbeného programu sa nedočkali.  

To, že seriál televízia neodvysiela, avizovala na sociálnej sieti Facebook so slovami: „Milí naši diváci, chceli by sme vás informovať o dôležitej zmene vo vysielaní vašej obľúbenej kriminálky Za sklom. Nakoľko si veľmi vážime, akú silnú komunitu ste pri tomto seriáli vytvorili, rešpektujeme vaše názory po prvej časti, ktoré ste vyjadrili ohľadom vysielacieho času. Druhá séria kriminálky Za sklom je kvalitným počinom TV JOJ a spoločnosti DNA a nakoľko máme záujem, aby si ju mohli pozrieť všetci jej fanúšikovia, chceme pre vás seriál odvysielať v hlavnom vysielacom čase, ktorý je však momentálne plný našich úspešných projektov. Z tohto dôvodu druhú sériu prinesieme na televízne obrazovky v roku 2018. O všetkých podrobnostiach vás budeme určite informovať. Veríme, že nám zachováte priazeň a v novom roku si budete môcť vychutnať váš obľúbený seriál.“

Rovnako to na svojom profile oznámil aj jeden z hlavných predstaviteľov seriálu Ján Koleník. Za sklom sa presúva na rok 2018. Hľadá sa vysielací čas, ktorý sa nám bude viac páčiť,“ napísal herec. Toto rozhodnutie však mnohých divákov poriadne vytočilo a nesúhlasia s tým, že v tomto prípade ide iba o vysielací čas. Myslia si, že za stiahnutím seriálu je niečo iné.

„To nemyslíte vážne! Hnus, čo ste spravili,“ napísal jeden z pohoršených divákov, ktorý sa na seriál tešil. A podobných názorov boli desiatky. „Tak toto je sprostosť! Teraz ste nas*ali polku národa,“ napísal ďalší a iní sa k nemu pridali. „Tiež si myslím, že to nie je kvôli vysielaciemu času. Seriál moc zasahoval do živého.“

Topky.sk sa snažili zistiť, prečo na Kolibe zmenili svoj program tak náhle. Je za tým aj niečo iné ako vysielací čas? „Druhá séria kriminálky Za sklom je kvalitným počinom televízie JOJ a spoločnosti DNA, preto sme sa rozhodli, že seriál odvysielame v primetimovom slote, ktorý je však momentálne plný našich úspešných projektov. Diváci sa pokračovania kriminálky dočkajú v roku 2018,” zopakovala stanovisko Koliby hovorkyňa TV JOJ Lucia Kulihová. Divákom zrejme neostáva nič iné, iba si počkať niekoľko týždňov či mesiacov na svoj obľúbený seriál.

Viac o téme: Ján KoleníkZa sklom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu